Kate Upton shined als vanouds voor Sports Illustrated

Redactie 15 feb 2018 Girls

In 2011 maakte ze haar debuut, waarna Kate Upton in 2012, 2013 en 2017 op de cover stond van Sports Illustrated. Daarmee staat de rondborstige blondine in de top van de ranking van vrouwen die het meest op de cover stonden van het prestigieuze blad. Alleen Ellie Macpherson was met vijf keer vaker op de voorkant te bewonderen. In 2018 geen cover voor Kate Upton, maar wel weer zoals vanouds een plaatstje in het magazine. 

Samen met fotograaf Yu Tsai vertrok ze naar het paradijselijke Aruba, waar ze een nieuw bloot hoofdstuk toevoegde aan Kate Upton imposante Sports Illustated loopbaan. Dat het leven van een supermodel niet altijd over rozen ging, dat bewees de dag van de fotoshoot wel. Als we de video zo bekijken dan wilde Neptunus haar waarschijnlijk tot een van zijn zeemeerminnen benoemen. Gelukkig voor ons huppelt de blondine nog steeds op aarde, rond, in plaats van onder water.

Kate maakte zich geen zorgen: “In mijn perspectief was de golf niet zo groot”. Het is in elk geval duidelijk dat de crew zich kapot schrok. Godzijdank kon Kate gewoon verder met de shoot met onderstaande foto’s als waanzinnig resultaat. Het blad ligt nu in de winkels, met onder meer deze Sports Illustrated Rookies in de gelederen.

Een bericht gedeeld door Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) op

Foto: Yu Tsai /  Sports Illustrated

Reageer op artikel:
Kate Upton shined als vanouds voor Sports Illustrated
Sluiten