Dit zijn de meest luxe penthouse suites van Europa

Redactie 4 aug 2018 Entertainment

Durf te dromen. Stel je portemonnee puilt uit van de cash money en je gaat een dikke road trip maken door Europa, moet je wel ergens pitten. Met vier sterren nemen we geen genoegen meer, we gaan voor die high class suite, ja toch. Hebben wij een mooi lijstje penthouse suites voor je die je kunt afwerken.

Het zijn de suites waar je waarschijnlijk never van je leven in gaat pitten, maar dromen mag altijd. In korte tijd doen we effe een paar Europese hoofdsteden aan om te kijken naar een paar hele zieke hotelkamers. Mocht je ooit met je rijke ass in deze kamer zitten of hebben gezeten, hands down vriend.

The Roman Penthouse

We pakken eerst een jet naar Rome, liefst privé dan wel eigenlijk hè. Laat die slappe was dan ook maar flink hangen. In The Roman Penthouse suite in Baglioni Hotel Regina zit de luxe tot aan het plafond. Je hebt hier een suite van 560 vierkante meter tot je beschikking met ook nog eens privé terras van 290 vierkante meter. Je kunt hier met je hele familie chillen gek. Er zit namelijk een sicke master bedroom, twee deluxe kamers, meerdere woonkamers, een eetkamer en vier badkamers. Die 24/7 butler service, privé chef en barman on-demand laten dan nog maar even buiten beschouwing.

Bron: Baglioni Hotels

Princess Grace Suite

We pakken door en reizen naar Dublin in Ierland. Deze luxe kamer vind je in The Shelbourne hotel en is 142 vierkante meter groot. Stukkie kleiner dan de suite in Rome dus. Dat wordt inkrimpen. Het is gemaakt voor koninklijke mensen, aangezien de kamer is vernoemd naar prinses Grace van Monaco. Het land waar we straks nog naar uit zullen wijken. Afgezien van de shit load aan antiek en de Waterford Crystal kroonluchters is het een beetje saaie kamer. Snel een Irish pub opzoeken dus als je je koffers gedropt hebt.

Bron: The Shelbourne

Belle Etoile Suite

Op naar de stad van de liefde Parijs en het land van de baguette en brie, Frankrijk. In het historische paleis Le Meurice, vind je deze suite die mede is ontworpen door Philippe Starck. De kroon op dit architectonische meesterwerkje is het 250 vierkante meter grote privé terras. Hier heb je een panoramisch uitzicht over Parijs en haar hotspots als de Eiffeltoren, het Louvre, de Arc de Triomphe, Sacré Coeur, Musée d’Orsay en Notre Dame. Scheelt je weer een rondje met die vreselijke ‘hop on, hop off’ bussen.

Bron: Dorchester Collection

Suite Carre d’Or

Deze penthouse suite zit in het Hotel Metropole Monte-Carlo in Monaco. De ruim 148 vierkante meter grote suite is een prima plek om te chillen als je naar de GP van Monaco wil kijken. Je zit ook super dichtbij het Casino van Monte-Carlo en als je effe wilt ontspannen van alle gok stress, kun je terecht in de Spa Metropole by Givenchy en het Odyssey zwembad.

Bron: Hotel Metropole Monte-Carlo

Penthouse Suite

Van de ene wereldstad naar de andere en zo komen we uit bij 45 Park Lane in Londen. In deze 170 vierkante meter grote suite heb je uitzicht op het prachtige Hyde Park. De suite neemt de hele bovenste verdieping van het hotel in beslag, daar betaal je dan ook flink voor.

Bron: Dorchester Collection
Reageer op artikel:
Dit zijn de meest luxe penthouse suites van Europa
Sluiten