Japan introduceert de ‘Meat Mountain’ een monsterlijke pizza met 18 verschillende soorten vlees

redactie 18 Sep 2019 Entertainment

Hou je hart stevig vast en bid voor je arme bloedvaten. De meest monsterlijke pizza aller tijden is nu verkrijgbaar in Japan. Met de naam Meat Mountain wordt er eigenlijk al genoeg gezegd. Deze gloednieuwe vet hap belooft ons hart te stelen en mogelijk tegelijkertijd te doden.

Twee is beter dan één

Het is een echte Joey special. Het wereldberoemde karakter uit de hitserie Friends zei ooit terecht dat twee pizza’s altijd beter is dan één. Dit namen de Japanners dan ook bloedserieus. Zij plakken letterlijk twee pizza’s op elkaar en daarmee creëren zij: de Meat Mountain. Een gigantische, vettige bulk aan calorieën, speciaal ontwikkeld voor de meest hongerige carnivoren onder ons.

Bron: NBC

18 soorten vlees

Dit indrukwekkende kunstwerk heeft in totaal 18 soorten vlees. Als je de deegachtige kolos bestelt, krijg je biefstuk, hamburger, geroosterde ham, Iberico spek, gesneden spek, spekjes, Grand Alto Bayern, pepperoni, mini-worstje, varkensworst en Italiaanse worst op de eerste laag. Ja dat lees je goed, dat is slechts de eerste bloederige laag. Onder die toren van vlees vind je zwarte runderribben, kip, speciaal gemalen vlees, pittige vleessaus, taco-vlees en ham. Met dat alles is er BBQ-saus, Ajillo-saus, mozzarella en Goudse kaas. Hou dus wel wat ruimte over in de maag, want deze bad boy weegt net iets meer dan 2 kilogram. Na het eten lijkt het dan ook net alsof je klaar bent om te bevallen van een piccolini.

In love

What kind of meat do you want on your pizza? Yes. Dit moet de gedachte achter de pizza zijn geweest. De medium pizza heeft een omtrek van 25 cm en kost je een kleine 25 euro. Ben jij niet zo’n pussy dan is er goed nieuws voor jou. Je kunt ook nog de large bestellen met een omtrek van 36 cm voor 38 euro. Het eten van deze pizza is geheel op eigen risico, maar het water loopt bij ons al in de mond. Op naar Japan!

Foto: Aoki Foto: Aoki
Reageer op artikel:
Japan introduceert de ‘Meat Mountain’ een monsterlijke pizza met 18 verschillende soorten vlees
Sluiten