Je kind kan nu flaneren in een übercoole McLaren 720S Ride-On

redactie 3 Jul 2019 Entertainment

Goed nieuws voor de autoliefhebbende papa’s, ooms of mannen met kids in de buurt. Je kan je kleine laten scheuren in de elektrische supercar McLaren 720S Ride-On. Het origineel is misschien nog om van te dromen, maar je moet altijd klein beginnen zeggen ze toch.

De McLaren 720S Ride-On is de tweede kleine elektrische auto van de Britse fabrikant. Een paar jaar geleden ontworpen ze al een piepkleine P1 voor kids van drie tot zes jaar oud. Dit jaar komt daar de McLaren 720S Ride-on bij. De McLaren 720S werd onlangs verkozen tot World Performance Car 2019 door de World Car of the Year-Jury. Een kleine variant voor de jonge generatie supercarliefhebbers kan dan niet ontbreken.

They see me rollin’

De elektrische auto is leverbaar in verschillende soorten lakkleuren: Azores Orange, Belize Blue, Lantana Purple, Onyx Black, Mauvine Blue, Silica White en Saros Grey. Uniek aan de auto zijn de werkende tweevlaksdeuren, koolstofvezelaccenten en andere ontwerpdetails waaraan de 720S meteen te herkennen is als een compacte kopie van het origineel. Een ding weten we zeker: de kleine rakker die hierin verschijnt bij de speeltuin is de coolest kid on the block.

McLaren

Veiligheid

De elektromotor in de auto is verbonden met een werkend gaspedaal dat zorgt voor echte geluiden. Jonge bestuurders houden tenslotte ook van het motorgeluid. De ‘motor’ wordt geactiveerd met een sleutel, maar kan ook worden bediend met een afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een ‘autonome’ rijmodus en een ‘ouderlijke’ rijmodus voor ouderlijk toezicht. De remfunctie is verbonden met een werkend remlicht en het dashboard heeft een dashboarddisplay. Gelijk een handig hulpmiddel om actieradiusangst te voorkomen (je weet wel de angst dat een voertuig onvoldoende brandstof heeft om de plaats van bestemming te bereiken).

McLaren

Snufjes

Alsof het design niet al voor genoeg uitstraling zorgt, beschikt het ook nog eens over veel meer functies. De jonge bestuurders kunnen hun snelle ronde tijd verbeteren, maar kunnen ook via de usb- of sd-aansluiting muziek of video’s afspelen. Het systeem is voorzien van een selectie populaire kinderliedjes die het goed zullen doen bij de doelgroep.

Mag dat kosten dan?

Ja, de originele versie ligt misschien niet helemaal binnen handbereik, maar deze supersonische mini-versie is te doen. De McLaren 720S Ride-On staat binnenkort in de geselecteerde speelgoedwinkels en is leverbaar via Louwman Exclusive in Utrecht voor een vanafprijs van €356,-.

Reageer op artikel:
Je kind kan nu flaneren in een übercoole McLaren 720S Ride-On
Sluiten