Vanaf dit weekend kun je op je favoriete festival ook McDonalds scoren

Je gebeden zijn verhoord, tenminste, als je het net zo heerlijk vind om je mond vol te proppen zoals wij. Niet eens zo lang geleden leek het al een bizar idee dat er iemand op een fiets naar de McDonalds zou rijden en het dan naar je huis zou komen brengen. Tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, wij noemen dit fenomeen zondag. Sinds dit weekend is het zelfs mogelijk om aan al je McMunchies te voldoen op festival. The Big M was dit weekend voor het eerst op een festival te vinden op Vunzige Deuntjes, en de zomertour gaat nog maar net van start.

McDonalds op festivals

Het is op ieder festival een afweging: ga je voor 10 euro een stuk pizza halen, een broodje döner of een frietje? Ondertussen zie je in de verte die grote M opdoemen. Dan is de keuze snel gemaakt. Wel hebben we goed en slecht nieuws: voor nu kun je nog niet aan de balie vragen om een cheeseburger of 8 om aan je welverdiende festival-schranspartij te beginnen. Ook niet om 1 trouwens. Daarmee komen we direct aan bij het goede nieuws: ze serveren wel milkshakes en McFlurry’s. Aangezien het dit weekend redelijk leek alsof god de oven aan had laten staan, is zo’n ijskoude versnapering meer dan welkom.

McDonalds

Gezellige meet-up

Ze hebben er goed voor gezorgd dat het geen veredelde ijsco-tent werd, het M-hoekje ziet er namelijk rete-gezellig uit. Achter die gigantische M gaat een soort openlucht Maccie schuil inclusief een flinke ballenbak. Ook handig als je je vrienden kwijt bent, die M. Klinkt toch wat handiger dan ‘als je een lijn trekt van het einde van de voorste bar links van ons en dan van de linkerkant van het LED-scherm voor ons kom je vanzelf bij ons uit’. Ehmmm, ja, tot over een uur of 3.

Als je van plan bent deze zomer naar Elrow of Macumba te gaan heb je geluk, daar ga je McFlurry’s kunnen scoren. Moet alleen het weer nog even meezitten.

McDonalds

 

Reageer op artikel:
Vanaf dit weekend kun je op je favoriete festival ook McDonalds scoren
Sluiten