Maybach gaat zijn bolides nog een stapje luxer maken met haar Elite Night Series-pakket

We willen niet zeggen dat een baan als minister ons erg bekoorlijk lijkt. Je kunt het haast nooit goed doen en dat vertelt ‘het land’ je maar al te graag. Wel worden ze altijd in dikke auto’s rondgereden. Op die ene blije gup op zijn fiets na dan. Als wij ooit een baan in Den Haag krijgen weten we al welke bak daarbij hoort. De nieuwe Mercedes-Maybach met Elite Night Series-package.

Mercedes-Maybach

Mercedes is van zichzelf natuurlijk al een redelijk luxe merk. Maar als ze het écht goed willen doen, halen ze hun Maybach-afdeling erbij. Die toveren al een dikke eeuw super-de-luxe sleeën uit hun hoge hoed. Eerst als opzichzelfstaand merk. Tegenwoordig vooral als facelifter van Mercedes. Daar concurreren ze met de absolute topmerken als Bentley en Rolls-Royce. Dan doe je toch iets goed.

Maybach
Foto: Mercedes-Maybach

Met dit nieuwste upgradepakket wordt je MM nog luxer. Zo krijgt ‘ie twee kleuren, obsidian black en mojave silver. Dat wordt afgemaakt door donkere chromen accenten. Binnen kun je kiezen tussen nappaleer in effen black pearl of in een combi van deep white en black pearl. De 23” velgen zijn ook een waar kunststukje: ze zijn helemaal bezaaid met Maybach-logo’s.

Het pakket komt beschikbaar voor de EQS SUV, de S-Class en de GLS. Daarnaast zal het merk ook een lifestylecollectie uitbrengen gebaseerd op het Elite Night Series-pakket. Daarin kun je zonnenbrillen, tassen en sneakers verwachten.

De komende weken kun je het pakket bestellen voor de S-klasse. Voor de andere bolides moet je nog even wachten tot begin 2024. Wanneer de lifestylecollectie dropt, weten we nog niet. Ook over de prijzen laat Maybach nog even niets los. Al kunnen we er natuurlijk van uitgaan dat het geen goedkoop geintje gaat worden. Wij willen in ieder geval dolgraag een keer in deze bak rondgereden worden. Lezen we mee, Mercedes?

Reageer op artikel:
Maybach gaat zijn bolides nog een stapje luxer maken met haar Elite Night Series-pakket
Sluiten