Verstappen pakt de tweede plek tijdens de e-race Petit Le Mans

redactie 8 Oct 2019 Entertainment

Noem een beter liefdesverhaal dan Max Verstappen en racen, wij wachten. Ook als Max thuis is kan die het simpelweg gewoon niet laten. De man is geboren met het stuur in de hand en laat deze dan ook niet los. Ditmaal deed hij mee met de Petit Le Mans een simrace die gebaseerd is op de bekende je weet het wel.

E-racing

Het is geen geheim dat Max in zijn vrije tijd dus vaak de PlayStation controller weglegt en achter het stuur van de simulatie gaat zitten. Hij heeft namelijk ook een contractje bij Team Redline. Dit is het meest succesvolle e-racing team van de wereld. Lekker bezig hoor Max! Ditmaal deed hij met zijn team mee aan de Petit Le Mans.

Het team

Zijn bescheiden teamp bestaat bij deze race uit Rudy van Buren en Shane van Gisbergen. Dan schrik je toch een beetje als je in één keer een team vormt met een meervoudig Grand Prix winnaar in de Formule 1. Max maakt het niks uit, die wil gewoon lekker racen. En racen kan die natuurlijk als de beste.

Petit Le Mans

Deze simrace duurt tien uur en de racers scheuren dus om de beurt over het bekende circuit. Het team van Max had nog wel even een opdracht voor de boeg. Door een slechte kwalificatie startte ze namelijk als veertiende, maar wij kennen Max als wat langer dan vandaag. Die knalt gewoon overal langs natuurlijk. Max startte de race en stond na een uur alweer aan de leiding. Dit wist het team helaas niet vol te houden, na een aanvaring met een andere coureur moeten ze uiteindelijk genoegen nemen met een tweede plaats. Max is in ieder geval alweer klaar voor de race in Japan. Unleash the lion!

 

Reageer op artikel:
Verstappen pakt de tweede plek tijdens de e-race Petit Le Mans
Sluiten