Marinier die een penis tekende boven Zuid-Californië mag job houden

redactie 16 dec 2018 Entertainment

Het is best wel een bazenstreek. Twee mariniers zaten in een vliegtuigje boven Zuid-Californië, maar echt een normale vlucht was het niet. De piloot en zijn collega besloten eens creatief te zijn. 

De mariniers van de Marine Corps Air Station Miramar waren aan het vliegen op 23 oktober. Het vluchtje ging de boeken in als obscuur. Het grappige is, dat wij de radarbeelden te pakken hebben. We moeten concluderen dat het de piloot best wel goed gelukt is.

Hun werkgever was echter niet zo heel erg blij met dit voorval, op zich is dat wel begrijpelijk. Je bent als marine niet echt serieus te nemen met dit soort streken. In Marine Corps Times gaven ze een verklaring: “Twee vliegeniers uit het korps werden administratief gedisciplineerd na het voltooien van een onderzoek naar de feiten en omstandigheden rond een onregelmatig vluchtpatroon van 23 oktober dat resulteerde in een obsceen beeld.” Dat klinkt een beetje vaag, maar het komt erop neer dat zowel de piloot als zijn collega er mogen blijven werken. Over de straf is niks bekend. Het is niet de eerste keer dat er zoiets gebeurde, in 2017 was er een piloot met een soortgelijk idee.

 

Reageer op artikel:
Marinier die een penis tekende boven Zuid-Californië mag job houden
Sluiten