Het schijnt dat er zeven personen op de wereld rondlopen die er precies hetzelfde uitzien als jij. Ergens een gek idee, maar als je bedenkt dat er 7 miljard mensen op deze aardkloot rondlopen valt het wel mee. Mensen besteden hun hele leven zonder één van deze dubbelgangers tegen te komen. Margot Robbie en Jamie Pressly hebben wel hun dubbelgangers gevonden, namelijk elkaar. De twee lijken zoveel op elkaar dat fans ze continu door elkaar halen.

Social media ontplofte toen de gelijkenis gevonden werd. Hoe vaker je naar een foto kijkt van de grappige Jamie (My Name is Earl) en naar Suicide Squad-ster Margot, hoe meer ze op elkaar lijken. Pressly is maar liefst 13 jaar ouder dan Robbie, een behoorlijk compliment om dan met één van s’werelds mooiste actrices vergeleken te worden.

Natuurlijk zijn ze niet identiek aan elkaar maar alsnog ze hadden makkelijk een tweeling kunnen zijn. Zo is Robbie 1,71 meter en Pressly 1,68 meter, ze hebben allebei vol blauwe ogen en lang licht blond haar. Hou op hoor. Wij kwijlen nog even weg bij deze twee blondines.

Jamie Pressly:

#tbt who can guess the movie??!!

A post shared by Jaime Pressly (@jaimepressly) on

#jamiepressly #wcw

A post shared by Kris Herman (@bigpoppa_1996) on

My tv crush since I was a kid #Jamiepressly

A post shared by IMAKEBEATZ (@200flair) on

 

Margot Robbie:

Meer van Margot Robbie? Klik hier!

Openingsfoto: Twitter Emily Sklar @itsemilyonair