Margot Robbie als mega sexy Playmate in Hugh Hefner film

Redactie 11 okt 2017 Girls

Het verlies van cultheld Hugh Hefner is absoluut nog niet uit ons systeem. Eerder werd al bekend gemaakt dat er een film over de Playboy-koning in de startblokken staat. Met daarin een cocktail van seks, drugs en rock ’n roll.

De keuze voor Jared Leto om Hugh Hefner te spelen is niet de enige sterke zet van de filmmakers. Gerucht  gaat dat de mega sexy Australische actrice Margot Robbie een van de vrouwen van Hugh zal spelen. Het is nog niet zeker wélke vrouw Robbie zal vertolken. Hoogstwaarschijnlijk “Playmate van het jaar” Kimberly Conrad; zij was maar liefst 21 jaar de armcandy van Hugh. Het alternatief voor Margot is de laatste vrouw van de Playboybaas, Crystal Harris. Zij was sinds 2012 met Hugh getrouwd, tot zijn dood waren de twee nog bij elkaar.

We kunnen met zekerheid zeggen dat Hefner blij had geweest met de keuze voor Robbie. Hij had haar namelijk meerdere keren gevraagd om de cover van zijn geliefde Playboy te sieren. Robbie wees deze verzoekjes echter beleefd af: “Ik doe mijn ouders al genoeg ellende aan”. Voor haar is een grote rol in een film als dit natuurlijk een ander verhaal. Dat Jared Leto en Margot Robbie een film-match made in heaven zijn, bewezen ze maar al te goed in Suicide Squad. Geflipt en verliefd, precies wat ze moeten uitstralen in de komende Hefner film. Even een paar fijne reminders hóé graag jij Robbie wilt zien als Playmate.

Throwback to one of my favourite photo shoots ever ? #margotrobbie

A post shared by Margot Robbie (@margot.robbie) on

She looks like an actual goddess ? #margotrobbie

A post shared by Margot Robbie (@margot.robbie) on

Maxim

Reageer op artikel:
Margot Robbie als mega sexy Playmate in Hugh Hefner film
Sluiten