Jared Leto kruipt in de rol van Playboy-koning Hugh Hefner

Redactie 4 okt 2017 Entertainment

We zijn nog steeds in rouw om het opperhoofd van de Playboy-mansion. Vorige week overleed deze cultheld. Dit is hét moment om een ode aan deze echte man-man te brengen. Brett Ratner neemt daarvoor de regie op zich om het leven van de Playboy-baas te verfilmen.

Van énorm belang is dan natuurlijk de acteur die in de huid van Hefner zal kruipen. Ratner laat weten dat er unaniem gekozen is voor zanger en acteur Jared Leto. De leadzanger van Thirty Seconds to Mars heeft al heel wat met award-bekroonde films achter zijn naam staan.

Leto staat vooral bekend om zijn manier van method-acting, waar hij één probeert te worden met de rollen die hij speelt. Zo droeg hij voor Blade Runner contactlenzen die zijn zicht beperkten, om echt te begrijpen hoe het is om blind te zijn. Ook stuurde hij wel hele gore verrassingen (gebruikte condooms bijvoorbeeld) naar zijn collega’s op de set van Suicide Squad om extra in de rol van the Joker te komen.

Jared Leto GIFs - Find & Share on GIPHY

Er is nog niet bekend of Leto deze manier van method-acting ook op zijn rol als Hefner zal loslaten. Hordes bloedmooie vrouwen, seks, seks, seks, drugs en rock ’n roll? Als er een rol is waar method-acting leuk zal worden, dan is het deze wel.

Leto en Hefner hebben vanwege zijn gezondheid nooit over de film kunnen praten, maar Leto heeft de legende wel een aantal keren ontmoet en heeft genoeg beeldmateriaal om van te leren. Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend, maar zal wel op z’n vroegst in 2019 zijn. Desalniettemin verheugen we ons nu al op de release.

Foto: The Hollywood Reporter

Maxim

Reageer op artikel:
Jared Leto kruipt in de rol van Playboy-koning Hugh Hefner
Sluiten