Vrouwen gefotografeerd voor, tijdens en na een orgasme

Redactie 20 okt 2017 Entertainment

Als je aan fotografie denkt, kan het alle kanten op. Je hebt de vaste fotograaf van de kleuterschool die huilende 4-jarige gruwelmonsters op de foto moet zetten, je hebt fashion-fotografen die prachtige modellen voor hun lens hebben, en dan heb je Marcos Alberti. Marcos fotografeert vrouwen. Klaarkomende vrouwen.

In zijn serie The O Project zette de fotograaf dames voor zijn lens die aan de haal gingen met een paar vibrators. Vervolgens maakte hij vóór, tijdens, en ná het klaarkomen een foto. De resultaten zijn top. Nee, het was geen pornografie-setting, Alberti kon alleen de bovenkant van de dames zien.

Met deze serie leuke sexy foto’s wilt Alberti duidelijk maken dat seksualiteit en zelfbevrediging absoluut geen taboe meer hoeft te zijn, ook voor vrouwen niet. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de deelnemende dames na het orgasme er een stuk vrolijker uitzien en dat een ‘momentje voor jezelf nemen’ dus alleen maar voordelen heeft. Dus is je meisje erg narrig de laatste tijd, geef haar ook eens een trillend speeltje (of doe gewoon zelf eens je best natuurlijk). Alberti zegt ook dat taboes benaderen met humor met uitstek de beste manier is om barrières te doorbreken. Het O Project is puur, rauw en prachtig. Moderne kunst op z’n best!

Foto’s: Marcos Alberti

Maxim

Reageer op artikel:
Vrouwen gefotografeerd voor, tijdens en na een orgasme
Sluiten