Deze megadikke mansion heeft een golfbaan in de achtertuin

Bij FHM houden we van dromen. En we dromen wekelijks over ons absolute droomhuis. Ook in Los Angeles hebben we weer zo’n mansion gevonden. En dit keer hebben we wel iets heel bijzonders te pakken. Deze villa heeft namelijk zijn eigen golfbaan in de achtertuin. Dus als je graag een balletje slaat en maar liefst €15.569.700 over hebt voor jouw huis, dan is dit het optrekje voor jou.

Gelegen in een van de meest gewilde steden van Amerika vind je dit optrekje in het warme Los Angeles California. Dé plek waar alle sterren wonen. Ook ligt deze mansion in de exclusieve, schilderachtige wijk Bel Air. Het landgoed is dus hartstikke privé en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele pottenkijkers.

Golfbaan

Met 371 m2 heb je meer dan genoeg ruimte om al je golfmaatjes uit te nodigen, want het tofste aan deze mansion is natuurlijk de golfbaan in de achtertuin. Naast de golfbaan heeft dit huis ook nog eens vier slaapkamers en zes badkamers. Waar de overige twee badkamers voor zijn, weten wij ook niet, maar ze zijn er in ieder geval wel. Ook het zwembad biedt ons de benodigde luxe. Lekker na de golfsessie een plons in het water om vervolgens op te drogen in de heerlijk warme zon!

Mansion

Dit huis is dus perfect om lekker met pensioen te gaan. Behoor jij tot een van die mannen die veel te veel geld heeft verdiend en nu niet meer weet wat hij ermee moet? Dan past dit optrekje perfect bij jou! Wat ook vrij zeker is, is dat er een golfliefhebber in deze mansion moet gaan wonen. Anders zou het wel heel zonde van de achtertuin zijn. Als je het zelf niet kan betalen, dan wordt het tijd om die rijke vriend van je in te schakelen, zodat ook jij lekker kan profiteren en je golfsetje klaar kan leggen!

 

Reageer op artikel:
Deze megadikke mansion heeft een golfbaan in de achtertuin
Sluiten