Man sneakt na operatie ziekenhuis uit om bier te gaan halen

Redactie 2 apr 2018 Entertainment

Kennen jullie de website www.ishettijdvoorbier.nl? Deze tjappie nam het allemaal iets te serieus. Vlak na zijn operatie vluchtte hij het ziekenhuis uit, op zoek naar een koud biertje. Zo bedacht deze Rus dus dat bier het beste medicijn is.

Hij kwam net uit narcose van een zware operatie en werd wakker op de intensive care-afdeling. Meteen daarna vroeg hij aan de zusters voor een koude rakker. Logisch, de man had dorst en wilde zijn keel smeren met een drankje. Dat zijn keuze op bier viel was een stuk opvallender. Natuurlijk kreeg de man een ‘nee’ te horen en had hij pech. Dit ziekenhuis heeft pech, dacht de man en hij zette het op een lopen.

Bestemming bereikt

Ongezien wist hij het ziekenhuis uit te vluchten en ging de straat op in Sayanogorsk. Daar was het op dat moment -16 graden en hij had alleen een ziekenhuisgewaad aan. Hij zal vast nog half verdoofd zijn geweest van de operatie want met deze temperaturen vriezen je ballen eraf. Hij vond uiteindelijk een winkel en ging daar zijn biertje bestellen. Dit liep helaas anders dan hij had gehoopt.

Mission Impossible sneakskills

Bij binnenkomst schrokken de werknemers van de winkel zich een hoedje. Ze weigerden natuurlijk de man zijn gerstennatje te geven en belden het ziekenhuis. Meteen stond de beveiliging op de stoep en namen ze de dorstige man weer mee terug. De directie kijkt nog na wat er mis is gegaan. Want, hoe kan er nu een patiënt, geheel in ziekenhuiskleding ontsnappen? Dan heeft hij wel hele dikke Mission Impossible sneakskills gehad. Wel kudos dat hij dit allemaal over heeft voor een biertje.

man ontsnapt uit ziekenhuis voor bier

man ontsnapt uit ziekenhuis voor bier

Foto’s: Sayanogorsk.info

Reageer op artikel:
Man sneakt na operatie ziekenhuis uit om bier te gaan halen
Sluiten