Man brandt huis volledig af omdat hij spin wilde killen

Redactie 19 okt 2017 Entertainment

We liggen allemaal niet zo rustig in ons mandje als we weten dat er een achtpotige verschrikking in de hoek zit. Spinnen, we kunnen heel stoer gaan doen, maar echt fan zijn we niet. Stofzuigers, bezems, haarlak of pepperspray, we zijn allemaal wel eens de strijd aangegaan met zo’n krioelend monster. Maar deze man nam wel héle extreme maatregelen om van een spinnetje af te komen.

“Hij is banger voor jou, dan jij voor hem”, zei je vader altijd als je vroeger doodsangsten uitstond wanneer er een spin in je kamer zat. In dit geval zijn we daar niet zo zeker van. Een arachnofoob had het briljante idee om een gasbrander te gebruiken om spinnen en spinnenwebben te verwijderen onder zijn huis. Effectief, dat zeker. De vele spinnenwebben zorgden ervoor dat er een gigantisch vuur ontstond waardoor zijn huis vlam vatte.

De brandweer van Tucson werd om half 10 ’s avonds opgebeld dat er een huis in lichterlaaie stond. Maar liefst twaalf brandweermannen waren nodig om het vuur te doven. Het huis van de man was volledig afgebrand en de buurvrouw moest geëvacueerd worden. Volgende keer misschien toch maar Moeder Natuur accepteren en je (ongewenste) huisgenootjes accepteren.

Foto: Pixabay

UniLad

Reageer op artikel:
Man brandt huis volledig af omdat hij spin wilde killen
Sluiten