7 telefoonhoesjes tegen een gebarsten beeldscherm

Redactie 19 okt 2017 Entertainment

De nieuwe iPhone X kost 999 euro. Een flinke klap geld, die een hoop van ons zullen gaan betalen. Je kunt alles en meer met je smartphone, ondertussen blijft het een duur en kwetsbaar apparaat. Je ziet je nieuwe iPhone niet graag stuk gaan. Daarom zie je dat de meeste mensen een telefoonhoesje gebruiken. Maar welke soorten hoesjes zijn er en wat valt er te kiezen? Wij zetten ze voor je op een rijtje:

Waterproof hoesjes
Een waterproof hoesje voor jouw smartphone is absoluut een aanrader. Met zo’n hoesje ben je beschermd tegen water. Daarnaast heeft zo’n hoesje ook een extra voordeel. Veel van de waterproof hoesjes zijn ook goed bestendig tegen het laten vallen en stoten met jouw smartphone. Een waterafstotende riemtas is ook beschikbaar. Zeer praktisch om jouw smartphone met eenvoud mee te nemen en te beschermen. Wel hebben iPhone bezitters vaak meer te kiezen. Er zijn meer merken die voor iPhones exclusief hoesjes ontwikkelen.

Flipcovers / walletcases
Een van de meest gekochte hoesjes is de flipcover. Dit hoesje word ook wel de walletcase genoemd. Zoals de naam al zegt beschikt deze portemonnee over de functie om een volledige smartphone, veilig, in op te bergen Ook kun jij je verschillende pasjes, geld e.d. veilig opbergen in deze speciale walletcase. Voor elke type smartphone is er dan ook wel een walletcase te koop. De walletcase is erg stevig en erg praktisch doordat je een hoesje en portemonnee combineert. De webshop Hoesjes Outlet heeft bijvoorbeeld een flink assortiment hoesjes voor iPhone 7 en andere toestellen.

Backcovers met een pashouder
Een backover is wat minder populair, maar ook zeker een prima hoes. Een backcover beschermt de achterkant van jouw smartphone tegen krassen en stoten. Ook is er een mogelijkheid om hier verschillende pasjes in te stoppen. Wel is dit aantal beperkt, vaak kan je tot maximaal 3 verschillende pasjes opbergen in dit type hoesje. De pashouders zijn verkrijgbaar voor bijna alle type smartphones.

Sticky zelfklevende hoesjes
Een trend die afgelopen jaar opkwam zijn de sticky hoesjes. Dit hoesje blijft op een aantal vlakke oppervlaktes plakken. Je kunt daarmee leuke selfies of videos maken zonder dat je een tweede persoon nodig hebt die de camera vast moet houden.

Lichtgevende hoesjes
Om goed op te kunnen vallen in het donker is het belangrijk om licht te geven. Door een lichtgevend hoesje te nemen vallen jij en je smartphone meer op. Voor de selfie-liefhebber is dit ook een ideale oplossing, zeker als je vaak foto’s neemt ’s avonds. Deze hoesjes hebben meerdere lichtstanden zodat jij de lichtinval naar wens kunt aanpassen.

Broekriem hoesjes
Een smartphone moet bij je zijn en veilig vast zitten. Bij sommigen kan het voorkomen dat de smartphone valt, of uit de broekzak glijd. Door de smartphone aan je riem vast te maken heb je geen last meer van een vallende smartphone.

Sportarmbanden
Voor tijdens het sporten zijn de sportarmbanden zeer geschikt. Deze hebben vaak opvallende kleuren en erg praktisch. Zo kun jij zonder problemen hardlopen en/of sporten met je smartphone. Luister je favoriete nummer, of zet een gps tracker aan.

Genoeg keuze aan hoesjes dus en voor ieder wat wils. Tijd om een einde te maken aan die reeks van kapotte schermen!

Reageer op artikel:
7 telefoonhoesjes tegen een gebarsten beeldscherm
Sluiten