De Sunseeker’s Majic Yacht staat voor gitzwarte elegantie

We hebben een inside scoop over het jacht uit de Sunseeker 100-serie, Majic! Stel je voor: een slanke schoonheid van 29,9 meter, afgeleverd in mei 2023 aan een trouwe klant. En let op: het is de vierde romp in de vlaggenschipserie!

Nu is Majic een trendsetter en is hij de eerste in de serie die pronkt met een op maat gemaakte Midnight Grey-afwerking, waarmee wat Sunseeker een ‘nieuw tijdperk in flybridge-ontwerp’ noemt, wordt ingeluid. De hardtop en de kofferbaktop? Gelakt in bijpassend Jet Black – over stijl gesproken!

Foto: courtesy of Sunseeker

Interieur

Het interieur, met dank aan Design Unlimited, is verbluffend. Sean Robertson, de verkoop- en marketingdirecteur bij Sunseeker International, zei dat de Majic kenmerken heeft die je normaal gesproken ziet op jachten van 40 meter. Zin in! De kajuit is als een droom met een inloopkast, kaptafel en een ensuite. Plus verduisterende rolgordijnen en een 55-inch OLED-tv met een cool stijg- en valsysteem.

Foto: courtesy of Sunseeker

Luxe

Maar wacht, er is meer! De ‘woonkamer’ is pure luxe – in penthouse-stijl, zeggen ze. Grote ramen, schotten met zilveren eiken afwerking, grijs gelakte plafonds en een opstelling met een witte leren bank, OLED-tv en Sonance-luidsprekers. Oh, en de eettafel? Afgewerkt in Calacatta Gold quartz met sjieke witte Minotti eetkamerstoelen.

Foto: courtesy of Sunseeker

Het gaat maar door

En hier is het hoogtepunt: het verhoogde stuurhuis met een glazen schuifdeur voor een ononderbroken uitzicht. De flybridge is een chillplek met twee zitplaatsen en een enorm zonnedek. Opslag nodig? In de tendergarage passen een op maat gemaakte Williams 460 Sportjet en een GTX255 jetski, plus al het waterspeelgoed dat je maar kunt bedenken!

Zin in? De Majic kan van jou zijn voor £ 10.495.000 (ex. BTW) via Sunseeker Brokerage. Is dat niet een jacht dat de moeite waard is om over te dagdromen?

Reageer op artikel:
De Sunseeker’s Majic Yacht staat voor gitzwarte elegantie
Sluiten