De Living Vehicle Cybertrailer is de meest futuristische caravan ooit

mei 24 , 17:58 Machines
living vehicles cybertrailer 0 hero
We weten allemaal dat de Tesla Cybertruck een beest van een auto is, die helaas (nog) niet beschikbaar is in ons mooie Nederland. Maar wat het bedrijf Living Vehicle heeft bedacht, is helemaal bizar. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanhangers produceren voor achter elektrische auto’s. De Living Vehicle Cybertrailer is de meest futuristische caravan ooit.
Het lijkt er namelijk op dat er nu ook een lichtgewicht aanhanger speciaal voor de Tesla Cybertruck is ontworpen. Omdat een aanhanger ontwerpen voor elektrische auto’s natuurlijk minder makkelijk is dan voor benzine- of dieselauto’s, zijn wij erg benieuwd naar de specificaties. Een ding is zeker: dit ding futuristisch noemen is een understatement.

Living Vehicle Cybertrailer

Als je dan nu zo’n lullige, net iets te kleine caravan voor je ziet, heb je het helemaal bij het verkeerde eind. Deze trailer bestaat namelijk uit verschillende enorm luxueuze delen die je bij een normale trailer niet voor mogelijk houdt. Zo beschikt de trailer over een aantal uitklapbare patio’s die vanaf de achterkant van de trailer opengeklapt kunnen worden. Wat nog een vette maar vooral moderne feature is, is dat de trailer volledig bestuurd kan worden met een Apple iPad, een beetje alsof je je Google Home met je meeneemt.

Duurzaamheid

In het kader van duurzaamheid is dit bakbeest ook een toppertje. Bij het ontwerpen van de truck is er veel rekening gehouden met het overleven als de elektriciteit uitvalt. Wij snappen dat wel, want een elektrische auto én caravan zijn leuk, totdat de stroomvoorziening het voor gezien houdt. Daarom zijn er op de trailer een groot aantal zonnepanelen toegevoegd die gebouwd zijn om ten alle tijden naar de zon te kunnen draaien. Ook zijn er voorzieningen aan boord om water en lucht te kunnen recyclen. Het is dus een soort zonnepanelenpark waar ook windmolens in geïnstalleerd zijn.
De Living Vehicle Cybertrailer is vanaf nu te pre-orderen tegen een kleine aanbetaling. Als je wél de volle mep moet betalen, ben je hier in Amerika zo’n $175.000 voor kwijt.
Delen met
Ook interessant