De meest geavanceerde Land Rover Defender, van Lego

sep 15 2019, 16:00 Machines
lego
Lego is er rap bij en komen met hun geheel eigen totstandkoming van de nieuwe Land Rover Defender , in een wat kleinere, viertkanterige-vorm natuurlijk. Maar dat hoeft de pret niet te drukken. Het is niet zomaar speelgoed dat je aan je kind kan toe vertrouwen. Het Deense bouwpakket bestaat uit 2.753 plastic blokken, heeft een werkende transmissie, een lier en nog veel meer.

Net echt

Net als de echte uitvoering is deze gebouwd voor niet zomaar iemand, nee beste heren, deze is bedoeld voor de echte waaghalzen. Zo hoef je je als volgroeid homo sapien niet te schamen om dit speelgoedvoertuig ook voor jezelf aan te schaffen. Het is niet zomaar een opstapeling van plastic...

Geavanceerd

Lego heeft flink uitgepakt. Zo beschikt dit door plastic omhulde gevaarte over een echt werkende vierwielaandrijving, drie differentiëlen en een onafhankelijke wielophanging. Je kunt de zelfs achterbanken naar voren schuiven om de viertraps versnellingsbak te kunnen zien. De kap openen om de zescilindermotor en bewegende zuigers te zien en je kunt het reservewiel er afhalen om de achterdeur open te smijten. Zelfs het interieur is een op een. Poh, een mooi ding.
Rond 1 oktober kan je hem zelf in elkaar gaan drukken, want dan staat ‘ie op je te wachten in de Lego-stores. Of zoals de meeste het doen, lekker lui online bestellen. De prijs valt (zeker in vergelijking met de real-deal) allemaal wel mee, voor zo'n 180 eu kun je jezelf de trotse eigenaar noemen.
Delen met
Ook interessant