Deze sok beschermt jouw voet voor altijd tegen los slingerende LEGO-blokjes

redactie 8 Sep 2019 Entertainment

Je balzak tussen de rits van je spijkerbroek, je telefoonbotje stoten of je vinger tussen de deur. Het is allemaal kut, maar niks is zo kut als een stukje LEGO dat je voet penetreert. Gelukkig voor jou, hebben de meest slimme koppen van de wereld een speciale sok bedacht. Niet zomaar een sok! Nee, een sok die je beschermt tegen die irritant los slingerende lego blokjes. Vanaf nu kan jij ongestoord door het mijnenveld lopen in de kinderkamer. Moet je wel de sokken van Unnecessary Inventions aantrekken.

Een beschermende zool

De meedogenloze lego blokjes zijn er, zoals wij allemaal weten, in verschillende soorten en maten. En ze nemen genoegen met elk slachtoffer. Maar zelfs dat maakt niet meer uit, want de sok is zo ontworpen dat elk blokje geen schijn van kans maakt tegen jouw fragiele voetzool. Zo is de onderkant van hard  plastic gemaakt met een gewatteerde binnenkant, voor de comfort en bescherming. Zeer handig!

De sok kan meer

De lego-sok is bovendien multifunctioneel, want met deze prachtige, slimme, anti-scheldende supersok kun je ook nog eens schoonmaken. Wat een klasse. Door de openingen van de sok blijft elk los slingerende stukkie lego hangen aan de zool. Dus trek die sokken aan en lopen maar. Je kan ze natuurlijk ook aan de kids geven, zo hoef jij nooit meer die zooi achter hun reet op te ruimen, dubbel bonus.

Foto: www.unnecessaryinventions.com

Reageer op artikel:
Deze sok beschermt jouw voet voor altijd tegen los slingerende LEGO-blokjes
Sluiten