Mannenlokkend Bierhotel gaat binnenkort zijn deuren openen

Redactie 7 mrt 2017 Entertainment

Bier, bier en nog eens bier. In het Bierhotel draait alles om het overheerlijke gerstenat. De Schotse bierbrouwer BrewDog gaat een hotel bouwen waar alles, maar dan ook echt alles, draait om het favoriete drankje van zo’n beetje de hele wereldbevolking.

Playboy GIF - Find & Share on GIPHY

BrewDog is bekend van de populaire speciaalbiertjes zoals Punk IPA en Hardcore en wil iets terugdoen voor zijn fans die de complete bierervaring willen. Zoals de Schotten zelf zeggen:

We want to make it the hoppiest place on earth.”

Dat schept natuurlijk een hele scheepslading aan verwachtingen, maar wat is realistisch in het bierhotel? In de kamers kun je natuurlijk een goedgevulde minibar waar je alle varianten uit het BrewDog-assortiment kunt vinden. Het hoogtepunt van het hotel lijkt ons wel de jacuzzi die tot de nok toe gevuld is met bier. Als je bijna verdronken bent in de goudgele substantie en onder de Punk IPA zit, kun je je afspoelen onder de douche die natuurlijk is voorzien van een minikoelkast, je kunt immers niet zonder kouwe klets komen te zitten.

Na een nachtje flink doorhalen in de hotelbar en de jacuzzi te hebben leeggedronken, kun je de volgende ochtend lekker je kop eraf zuipen met het bierontbijt. Een echte vent kent immers geen kater!

Het is de bedoeling dat het Bierhotel zijn deuren zo snel mogelijk opent naast de brouwerij in Ohio, midden in de US and A. Het hotel, dat Doghouse moet gaan heten, gaat zo’n $8 miljoen kosten en om wat eerder te kunnen gaan bouwen, is er een crowdfunding gestart. Het streefbedrag was $75.000, maar dolenthousiaste bierliefhebbers van over de hele wereld hadden in no-time al het dubbele gedoneerd!

3fm

Reageer op artikel:
Mannenlokkend Bierhotel gaat binnenkort zijn deuren openen
Sluiten