Ode aan Rotterdam door CNN, weet waar je moet wezen!

Redactie 7 mrt 2017 Entertainment

Het is in Nederland al langer bekend dat Rotterdam in opkomst is. Het imago van grauwe havenstad wordt in hoog tempo afgeschud en langzamerhand wordt 010 een stad met internationale allure die uit de schaduw van Amsterdam begint te komen.

Vooral de architectuur van Rotterdam kan op veel positieve reacties rekenen, een groot aantal beroemde architecten gebruikt de havenstad als speeltuin om de modernste gebouwen neer te zetten. Daarnaast beginnen jongeren ook steeds meer aan de bel te hangen om de stad een levendige sfeer te geven. Ook de grote Amerikaanse televisiezender CNN kan niet meer om 010 heen, noemde het al ‘Europe’s new capital of cool’ en besteedde een heel item met alle hoogtepunten van het moderne, bewonderenswaardige Rotterdam!

 

Supermooi natuurlijk die moderne zooi, maar als echte vent zijn er maar een paar plekken in Rotterdam waar je moet wezen en wat je moet meemaken, daarom hebben wij de hoogtepunten even op een rijtje gezet!

De legendarische uitgaansgelegenheid: de Après skihut.

Dé brug van Nederland: de Erasmusbrug.

Dé blikvanger van de stad en thuisbasis van, volgens velen, de mooiste club (en hopelijk aanstaande landskampioen) van Nederland.

Het stadhuis van Rotterdam mag er zeker ook zijn, een prachtig klassiek gebouw waar bijzonder veel mensen graag gezien worden.

In de muziekwereld hoor je ook veel uit Rotterdam, naast hitformatie Broederliefde is natuurlijk ook Lee Towers een artiest die overal in Rotterdam de deur platloopt!

En wat een fenomenaal geluid produceert deze man.

 

 

 

CNN

Reageer op artikel:
Ode aan Rotterdam door CNN, weet waar je moet wezen!
Sluiten