Luie keukenprinsen kunnen volgend jaar een robotkeuken kopen

Redactie 27 Sep 2017 Entertainment

Het komt ongetwijfeld meerdere keren per week voor dat je geen zin hebt om te koken. Een vriendin zou handig zijn, want die kan mooi in dat gat duiken, maar zelfs dan bestaat de kans dat thuisbezorgd op de sneltoets van je telefoon staat. Pizza, broodjes shoarma, frikandellen met mayo, het is allemaal om je vingers bij af te likken, maar echt gezond is het niet. Maar wat moet je nou als je geen zin hebt om te koken? Die magnetronmaaltijden zijn het toch ook niet helemaal. Gelukkig komt Moley Robotics met de oplossing.

De handige Harry’s daar zijn namelijk een robotkeuken aan het ontwikkelen. Twee mechanische armen bootsen daarbij het gedrag na van de keukenprinsen. De keuken wordt geleverd met een oven, kookplaat, wastafel, koelkast en afwasmachine. Mocht je onverhoopt zin hebben om je alsnog uit te sloven in de keuken, dan kun je zelf ook gewoon je aardappels schillen, pangafiletje bakken, of papardelle pesto koken.

De robotkeuken werkt best simpel. Alle gerechten bestel je van tevoren online, waarna je alle ingrediënten in de juiste kastjes moet zetten. De robot weet vervolgens waar alles staat, waarna hij aan de slag kan en klaar is om je ingevoerde gerecht te maken. Je mag kwaliteit verwachten, want volgens Moley worden de gerechten op sterrenrestaurant-kwaliteit geserveerd. Hoe duur dit alles is is nog niet bekend, maar we weten wel dat de planning is om de keuken in 2018 te gaan verkopen. We kunnen niet wachten!

Nog meer animaties kun je hier checken.

rtlz.nl

Reageer op artikel:
Luie keukenprinsen kunnen volgend jaar een robotkeuken kopen
Sluiten