Losgeslagen luipaard valt mensen aan in India

redactie 1 Feb 2019 Entertainment

Terwijl wij het moeten hebben van de herten en sinds kort wolfen, hebben ze in het Aziatische India gewoon luipaarden in het wild rondrennen. Een van de vele luipaarden dacht afgelopen week een bezoekje te brengen aan een plaatselijk dorpje genaamd Jalandhar en dat liep dan ook volledig uit de hand.

Tijdens zijn bezoekje aan het dorp viel ‘ie dan ook tientallen mensen aan. Gelukkig waren er geen doden gevallen, maar dat had natuurlijk makkelijk gekund. Met zijn grote klauwen kan een paar meppen genoeg zijn voor een enorme verwonding. Sommige mensen werden dan ook behoorlijk te grazen genomen door de grote katachtige. Het was letterlijk en figuurlijk rennen voor je leven in het dorpje.  

View this post on Instagram

Ze moesten rennen voor hun leven: tientallen mensen in India. Een luipaard leek het daar leuk om een woonwijk te bezoeken. Toen de plaatselijke bevolking kwam kijken, rende hij wild rond en wist hij meerdere inwoners aan te vallen.Een team van dierenartsen werd snel gebeld toen inwoners van de stad Jalandhar de luipaard zagen lopen. Maar op beelden is te zien dat hij zich niet zomaar liet vangen. Meer zien? Link in bio. #india #luipaard #jalandhar #cheetah

A post shared by RTL Nieuws (@rtlnieuws) on

Paniek

Door alle mensen was de luipaard logischerwijs compleet in paniek. De plaatselijk bevolking probeerde hem dan ook te vangen met een net, alleen dat liet ‘ie niet zo snel gebeuren. Pas na vijf uur hadden de Indiërs beet, nadat het dier zich in na lang rondrennen zich probeerde te verstoppen. Dat was dan ook de ideale kans om hem te pakken door een verdovingspijl op hem af te vuren. We hebben geen idee of het bloedsnelle roofdier daarna weer gelijk is losgelaten in de natuur.

 

RTL Nieuws

Reageer op artikel:
Losgeslagen luipaard valt mensen aan in India
Sluiten