De nieuwe dure serie van Lord of the Rings volgt het verhaal van jonge Aragorn

Redactie 18 mei 2018 Entertainment

Oké, zet je ADHD-pillen maar even terug in de kast. Het is nog wel een gerucht. Desalniettemin een heel sterk gerucht. Het doorgaans betrouwbare Tolkien-website The One Ring zegt het hoofdpersonage te weten. We zullen een jonger Aragorn zien in de nieuwe duurste serie ooit van de Lord of the Rings.

Dat de serie er komt, is een zekerheidje. Dat ‘ie veel geld gaat kosten, is ook een zekerheidje. Met een budget van minimaal 1 miljard euro wordt dit de duurste serie ooit. Wat we ook weten is dat de serie minstens vijf seizoen gaat tellen. Potverdorie jongens, wat zijn dat weer lekkere dingetjes om te weten.

King

De doorgaans betrouwbare Tolkien-site The One Ring zegt belangrijke bronnen hebben gesproken die zeggen dat het verhaal om de jonge dappere Aragorn gaat. We kennen Aragorn natuurlijk allemaal van de drie fantastische dikke verhalen van Lord of the Rings. Hij was de beschermer van Frodo & Co. Spoiler alert voor diegene die de films nog niet hebben gezien, maar hij wordt aan het einde ook nog eens gekroond tot koning. Amazon heeft nog niets laten weten over de geruchten die van de fanwebsite komen. Wij zouden het in ieder geval heel erg tof vinden als onze held terug komt. Viggo Mortensen, die de held vertolkt, kan ook nog eens 7 verschillende talen vloeiend spreken. Voor of achter het witte doek, hij blijft een baas.

Lord Of The Rings Hobbits GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
De nieuwe dure serie van Lord of the Rings volgt het verhaal van jonge Aragorn
Sluiten