Er komt een serie over The Lord of the Rings

Redactie 14 nov 2017 Entertainment

Een van de meest succesvolle filmreeksen in de historie gaat de overstap maken naar serieformat. Warner Bros en de afstammelingen van schrijver J.R.R. Tolkien zouden op dit moment onderhandelingen voeren met Amazon Studios over een tv-serie van The Lord of the Rings.

Niemand minder dan Amazon-chef Jeff Bezos zelf zou aan de onderhandelingstafel plaatsnemen, wat een unicum zou betekenen. De beste man laat dat werk meestal aan anderen over, maar omdat hij zo’n huge ass sci-fi en fantasyfanaat is, wil die wel een keer een uitzonderingetje maken.

De gesprekken zijn net begonnen, dus we zitten pas in het beginstadium, maar toch. Het moet het begin zijn van een nieuwe weg die Amazon wil gaan inslaan. Minder niche-series, meer grote series die een groot publiek aanspreken. Daarmee zou hij de echte concurrentiestrijd met Netflix aan willen gaan. Met The Lord of the Rings serie als eerste wapenfeit. Lijkt ons alleen maar goed!

Voor wie zin heeft om nog eens wat Lord of the Rings beelden te kijken, hebben we hieronder 10 epische scènes voor je geselecteerd.

[Edit: Amazon heeft bevestigd dat de rechten voor de serie zijn aangekocht! ]

 

Reageer op artikel:
Er komt een serie over The Lord of the Rings
Sluiten