Deze koelkast brengt het bier naar jou toe in plaats van andersom

Redactie 25 Feb 2019 Entertainment

De technologie blijft zich steeds meer ontwikkelen en maakt ons leven een stukkie aangenamer. Van automatische grasmaaiers en een stofzuiger tot aan headphones die de shit linea recta vertalen voor je. Veel tijdrovende taken worden ons uit handen genomen door de meest geniale gadgets. Heerlijk vinden we het. Geeft ons meer tijd om lekker te genieten van een pilsje. Alleen die koelkast is zo ver…

Ook daar hebben we een geweldige oplossing voor. Honda lanceert namelijk de RoboCas. Dit is een koelkastje op wielen die jou overal volgt. Há, bier! Je hoeft dan nooit meer steen-papier-schaar te doen met je maatjes om wie er dit keer naar de koelkast moet lopen voor een ijskoude rakker. Honda vergelijkt de koelkast met een trouwe hond, hij volgt je stappen net als fikkie. Niet alleen handig voor bier, maar ook voor eten, spullen, koffie, wat jij ook maar mee wilt slepen. Eerder lanceerde Panasonic al een walking fridge, maar deze was tergend langzaam. De RoboCas is veel vlotter en efficiënter.

De RoboCas is ontworpen om blijdschap en geluk te verspreiden en wij denkend dat dat zeker gaat lukken. Deze fijne cooler heeft zijn debuut gemaakt op de Tokyo Motor Show maar zal heel snel wereldwijd te bestellen zijn. Even eerlijk, dit wil je toch hebben thuis? Als je dacht dat je alles al had, dan is dit het apparaat dat nog ontbreekt in je huishouden. Zeg ehh, Honda, wij kunnen zo’n exemplaar prima op de redactie gebruiken. Sturen jullie er eentje op? Alvast bedankt hé!

Toch liever een stofzuiger?

Mocht je meer behoefte hebben aan een stofzuiger, dan tippen wij de Philips steelstofzuiger. Geen draad waarmee je loopt te kloten, designtechnisch heel dik in orde en zuigt al dat stof in een klap van de grond. Is uitendelijk toch waar het om gaat. ‘Maakt meer schoon in minder tijd’, zeggen ze zelf. Wat wil je nog meer!

Reageer op artikel:
Deze koelkast brengt het bier naar jou toe in plaats van andersom
Sluiten