De 25 lekkerste Playmates aller tijden

Redactie 28 Sep 2017 Girls

Doordat we al jaren verwend zijn met rondborstige Playmates in het blad van de overleden Hugh Hefner, vinden wij het wel zo netjes om voor jullie even de mooiste 25 vrouwen die in de Playboy uit de kleren zijn gegaan op een rijtje te zetten. Internationaal, maar ook met een vaderlands tintje. Wat hebben we een hoop mooie konijntjes voorbij zien komen. 

Vanavond zendt RTL Z om 21:30 uur de docu Hoe Playboy De Wereld Veranderde uit. De docu laat zien hoe Playboy van Hugh Hefner is uitgegroeid tot een wereldwijd imperium. De moeite waard. Maar eerst kijken we naar de mooiste Playmates die het blad ooit heeft voorgeschoteld. Van Hollandse beroemdheden tot de verrukkelijke Amerikaanse celebs. We duiken met plezier de geschiedenis van de Playmates in.

We beginnen met de internationale vrouwen. Daarin treffen we supersterren als Marilyn Monroe, Pamela Anderson en Cindy Crawford, maar ook een piepjonge Sara Underwood. Daarna doen we nog een rondje door de vaderlandse geschiedenis, want ook die mag er zijn. Hier komen in willekeurige volgorde onze 25 favoriete Playboymates.

1. Marilyn Monroe

2. Denise Richards

3. Carmen Electra

4. Pamela Anderson

pamela anderson playboy cover

5. Kim Kardashian

6. Heidi Montag

7. Cindy Crawford

8. Rachel Hunter

9. Elle Macpherson

10. Sara Underwood

Sara underwood

11. Lauren Michelle Hill
Lauren Michelle Hill playboy cover

12. Sharon Stone

13. Brande Roderick

14. Carmella DeCesare

15. Suzanne Stokes

16. Hope Dworaczyk

17. Jaime Bergman

jaime bergman playboy

En door naar de Nederlandse schoonheden. Sinds 1983 bestaat het blad in ons land. Wat hebben we in die jaren een hoop beroemdheden voorbij zien komen. Patricia Paay bijvoorbeeld die er in 1984 in stond en het in 2009 dunnetjes overdeed (waarbij op hetzelfde moment haar dochter Christina in FHM poseerde). Maar ook Viola Holt bijvoorbeeld, nog altijd de best verkochte Nederlandse editie ooit.  Ze halen onze favorieten niet. Blijft wel een heel lekker lijstje over:

18. Leontine Ruiters

Leontine Ruiters Playboy

19. Do

20. Georgina Verbaan

21. Katja Schuurman

22. Birgit Schuurman

23. Lieke van Lexmond

24. Zimra Geurts

25. Tatjana

Foto’s: Playboy

Reageer op artikel:
De 25 lekkerste Playmates aller tijden
Sluiten