LEGO komt met speciale Friends collectie om 25-jarig jubileum te vieren

redactie 9 Aug 2019 Entertainment

 ‘I’ll be there for youuu’ doet ons al een kwart eeuw denken aan een van onze favoriete series aller tijden: Friends. Op 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de wereld Ross, Rachel, Chandler, Monica, Phoebe en Joey leerde kennen. 25 jaar… damn zo lang geleden alweer? Ja, echt! En ter ere van dit jubileum komt LEGO met een speciale LEGO collectie waarbij we de sets van de show kunnen nabouwen.

De collectie van LEGO bevat de zes hoofdrolspelers, serveerder Gunther en het bekende café Central Perk. Dat betekent dat de fans binnenkort de miniatuurversies van Ross, Rachel, Monica, Joey, Chandler en Phoebe weer terug kunnen zien in het café terwijl ze koffie drinken.

Het beroemde koffietentje uit de tv-serie is tot in detail nagemaakt. Daar horen dus ook de herkenbare banken, de groene lantaarnpalen en het podiumpje van Phoebe bij. Het vijftal is ook goed te herkennen voor de échte fans onder ons. Het speelgoed heeft bijzondere accessoires gemaakt voor de set. Zo draagt Joey zijn herkenbare witte shirt, een stoere jack en heeft hij een pizza doos. Chandler heeft natuurlijk zijn vest aan en een laptop. En Rachel draagt een dienblad en een koffiekop. De LEGO collectie heeft dus mega veel herkenbare spelstukjes in de Friends-set.

Wie eigenaar wilt worden van een LEGO Friends-setje moet nog even geduld hebben, want de collectie is pas vanaf september te koop. Binnenkort verdwijnt de serie met onze favoriete vrienden trouwens van Netflix. Dus als je nog tijd hebt om te bingen, raden we je aan dit snel te doen!

Reageer op artikel:
LEGO komt met speciale Friends collectie om 25-jarig jubileum te vieren
Sluiten