Jij maakt kans op een unieke Lebois & Co Heritage horloge & Indian Sport Chief t.w.v. €30.000

Check this out! Indian Motorcyle en Lebois & Co hebben de handen ineen geslagen en hebben iets bijzonders gecreëerd: de Lebois & Co Heritage Chronograph Indian Motorcycle. Vanaf begin 2024 kun je een van de eerste zijn die 1 van de 50 exemplaren bezit. Je kan het horloge los aanschaffen, maar je bent pas echt compleet als je ‘m in combinatie hebt met de Indian Sport Chief. Het wordt natuurlijk helemaal top, als je die bike-watch combo kan winnen. Laten zij nu net een leipe winactie hebben.

De onthulling van dit horloge heeft plaatsvinden tijdens de Bigtwin Bikeshow & Expo in Houten. Aan acteur, podcastmaker en motorliefhebber Poal Cairo de eer om dit te onthullen. Precies om tien over twee. Waarom dit tijdstip? Dat vertellen we je zo.

Win win win

Nu, hier komt het beste deel: ze organiseren een winactie op de beurs. Bezoekers krijgen de kans om de kluis te kraken waarin dit exclusieve horloge veilig is opgeborgen op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Als je de juiste code invoert, win je niet alleen het horloge, maar ook een Sport Chief, met een totale waarde van € 30.000! Dat lijkt ons al een legitieme reden om aanwezig te zijn op het event.

Oud x nieuw

Lebois & Co doet eigenlijk hetzelfde met horloges als wat Indian Motorcycle met de Sport Chief heeft gedaan: ze geven klassiekers nieuw leven met moderne technologie. De Sport Chief is een moderne versie van een van ‘s werelds meest iconische motorfietsen die teruggaat tot 1921. Het is nu het vierde model in de familie.

Horloge

En nog effe over dat horloge: Lebois & Co en Indian Motorcycle Benelux hebben er echt iets bijzonders van gemaakt. De details op de wijzerplaat, de wijzers, de tachymeter, de lettertypes en de kleuren zijn een knipoog naar de geschiedenis van beide merken. Het resultaat is een echt verzamelaarsitem dat elke horlogeliefhebber zal aanspreken.

Dit horloge zal in eerste instantie alleen beschikbaar zijn in de Benelux, en de prijs is €2.800. Je moet je van tevoren inschrijven, want er zijn maar 50 exemplaren beschikbaar.

Ultimate matching numbers

Als je dacht dat het niet beter kon, is er nog meer: als je de Sport Chief bestelt in combinatie met dit horloge, wordt het VIN-nummer van je motorfiets in de achterkant van de horlogekast gegraveerd. Hoe vet is dat? Voor degenen die echt ‘ultimate matching numbers’ willen, kun je ervoor kiezen om je motorfiets en dit horloge onlosmakelijk te verbinden, en ze geven je zelfs een speciale doos met een gegraveerde plaquette en een certificaat van echtheid.

Voor bezitters van andere modellen van Indian Motorcycle is het natuurlijk ook mogelijk om de chronograaf aan te schaffen en het VIN-nummer te laten graveren tegen kostprijs. Het horloge wordt dan geleverd zonder de speciale doos en het certificaat.

Voor ieder wat wils

Als je meer een horlogeliefhebber bent dan een motorfanaat, kun je ook de speciale editie Lebois & Co apart bestellen, zonder het gegraveerde VIN-nummer. De eerste batch zal beschikbaar zijn in de eerste helft van 2024, en je kunt het horloge nu al online bestellen via de website van Lebois & Co. Dit zijn unieke kansen lieve mensen!

O ja, om nog terug te komen op het tijdstip van en over twee, in de wereld van horloges is het traditie om de wijzers te zetten op tien over tien, omdat het horloge dan lijkt te “lachen”. Dus, met een knipoog naar deze traditie zal de onthulling plaatsvinden om tien over twee op vrijdag 3 november.  Interesse om een proefrit te maken op de Indian Motorcycle Sport Chief? Boek je rit dan via Indian Motorcycle.

Big Twin Expo

Dit weekend dus allemaal te aanschouwen op de Big Twin Expo in Houten. Dikke custom bikes kijken en kans maken op een Indian Motorcycle Sport Chief en een Lebois Chronograph, wij weten het wel. Hier kun je tickets halen voor de Big Twin Expo en proberen om die kluis te kraken.

Reageer op artikel:
Jij maakt kans op een unieke Lebois & Co Heritage horloge & Indian Sport Chief t.w.v. €30.000
Sluiten