Razer ontwikkeld op Lamborghini geïnspireerde gaming laptop

Een laptop die strak, stijlvol en krachtig is, en net als een Lamborghini die door de straten raast. Razer, bekend om zijn gaming uitrusting en premium technologie, heeft een laptop gecreëerd geïnspireerd op het iconische luxe automerk waarbij elke tech liefhebber gaat kwijlen.

Deze laptop, genaamd Razer Blade 16 x Automobili, schreeuwt luxe. Het ontwerp is geheel Lamborghini, met scherpe hoeken, een matzwarte afwerking en het onmiskenbare Lambo-logo dat op de voorkant siert. Als je van auto’s houdt of gewoon van zieke gadgets, is dit ding een showstopper.

Onder de motorkap

Het gaat natuurlijk niet alleen om de looks van de laptop, dit beest heeft serieuze specs. Binnenin vind je de nieuwste en beste technologie. We hebben over een eersteklas Intel-processor, een verbluffend 4K-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz (perfect voor gamers en creatieve professionals) en een grafische kaart die vrijwel alles aankan wat je maar wilt. Bovendien is de kenmerkende chroma RGB-toetsenbordverlichting van Razer hier om een vleugje game flair toe te voegen. Wat de prestaties betreft, is het alsof je een Lamborghini-motor onder de motorkap hebt. Het is razendsnel, of je nu aan het gamen bent, video’s bewerkt of gewoon op FHM.nl artikels aan het lezen bent. Dit beest kan het allemaal aan.

Handig?

Nu denk je misschien, oké mooi dingetje, maar kan je hem ook met je meesjouwen naar werk of studie? Verrassend genoeg, ja. Ondanks al die kracht wat het apparaat biedt is Razer erin geslaagd om het relatief slank en licht van gewicht te houden. Het is niet de lichtste laptop die er bestaat, maar hij zou in je rugtas ook niet aanvoelen alsof je bij het leger zit.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RΛZΞR (@razer)

Prijskaartje

En dan de veel terugkomende rubriek, het prijskaartje. De laptop is evenveel waard als je een willekeurige occasion zou willen kopen: $5000 dollar. Het is misschien wel de perfect aanvulling op je stal als tech fanaat, die het beste van het beste wil of als  een groot Lamborghini-fan. Als je geen van deze beide bent, zullen wij als we jou waren een goedkopere laptop zoeken.

De door Lamborghini geïnspireerde Razer Blade 16 x Automobili zal zoals alle ultra-exclusieve dingen een limited edition zijn. Er zijn 150 stuks en niet meer. Dus als je het serieus overweegt, moet je misschien nu al gaan beginnen met sparen en de website van Razer nauwlettend in de gaten houden voor de release datum. Die kunnen wij je helaas nog niet geven.

Reageer op artikel:
Razer ontwikkeld op Lamborghini geïnspireerde gaming laptop
Sluiten