HBO maakt bekend wanneer we het laatste seizoen van Game of Thrones kunnen checken

Redactie 26 jul 2018 Entertainment

Eindelijk weten we hoe lang we nog in spanning moeten wachten op het laatste seizoen van Game of Thrones. Het moet haast wel een episch seizoen worden met een gigantische climax. Met weinig succes zoeken we maar naar spoilers op social media van de acteurs, maar nu weten we in ieder geval dat het achtste en laatste seizoen in de eerste helft van 2019 kunnen zien op HBO.

Waarschijnlijk zal de serie vanaf maart of april weer te zien zijn, aangezien eerdere seizoen ook rond die tijd begonnen. Klinkt logisch. Het laatste seizoen heeft maar zes afleveringen dus we zijn er ook weer redelijk snel doorheen. Dan weten we eindelijk wie er op de Iron Throne zit.

Spin-off Game of Thrones

Er gingen ook geruchten dat ze in oktober al beginnen met filmen voor de Game of Thrones spin-off, maar dat blijkt bullshit te zijn. “I don’t know where that report came from, we’re hoping to go into production in early ’19″, zegt het hoofd van de programmering van HBO bij de Television Critics Association pers tour. We kunnen dus helaas niet meteen doorpakken met een andere serie in de wereld van Game of Thrones. Maar eerst maar eens een goed einde van één van de beste series ooit.

Foto: Flickr.

Reageer op artikel:
HBO maakt bekend wanneer we het laatste seizoen van Game of Thrones kunnen checken
Sluiten