Vrouw vindt leeuw in haar woonkamer als ze thuiskomt

Je schrikt je sowieso rot als je een inbreker betrapt in je huis. Stel je even voor dat die inbreker geen guy met een bivakmuts is maar een leeuw. Bizar hè. Deze vrouw trof dus serieus een leeuw aan in haar woonkamer toen ze thuis kwam. Het valt ons nog mee dat ze niet tegen het plafond sprong van schrik.

Volgens de vrouw uit Oregon, Verenigde Staten, heeft ze hem met telepathie weggejaagd, tja het is maar waar je in gelooft. We vragen ons dan ook meteen af hoe dat beest er is gekomen. Misschien heeft ze daar ook een gekke paranormale verklaring voor.

‘The door was open and the room has huge plants and stairs built around real tree branches, so she likely didn’t even realize she was walking indoors until she was inside’, zegt ze op Facebook. Zoals wel vaker zijn die beesten banger voor jou dan jij voor hen, een wijze les die iedereen waarschijnlijk wel van zijn ouders heeft meegekregen. ‘She immediately tried to leave through a closed window, became frightened when someone screamed, and hid behind the sofa.’ Sick goed verhaal wel, gelooft niemand. Gelukkig heeft ze de beelden nog.

https://www.youtube.com/watch?v=4q2xvA1EMB0

Foto: Pixnio.

Reageer op artikel:
Vrouw vindt leeuw in haar woonkamer als ze thuiskomt
Sluiten