Sony Pictures deelt zieke trailer met Aaron Taylor-Johnson als Kraven the Hunter

Na Morbius en Venom kunnen we dit jaar een derde schurk uit de wereld van Spider-Man op het witte doek verwelkomen. Dan hebben we het natuurlijk over Kraven the Hunter, een personage dat gespeeld gaat worden door acteur Aaron Taylor-Johnson.

Kraven the Hunter

Kraven the Hunter is natuurlijk weer een personage van Stan Lee en Steve Ditko. We gaan wel even terug in de tijd, want je kon hem al voor het eerst zien in de comic The Amazing Spider-Man #15 uit augustus 1964. In de aanstaande superheldenfilm speelt Taylor-Johnson dus de rol van Kraven/Sergei Kravinoff en verkent het zijn oorsprongsverhaal. Kijkers zullen zien hoe zijn gemene vader, gespeeld door Russell Crowe, hem voor dood achterliet na een leeuwenaanval – de gebeurtenis die hem schijnbaar in een bovenmenselijke veranderde – en zijn pad om zogenaamd het “kwaad” van de wereld te verlossen in de meest gewelddadige en oorspronkelijke van manieren.

Dit is Sony’s eerste R-rated Marvel-film. En na het zien van de trailer met onder meer lijpe actiescènes, waaronder een waarin Kraven de neus van een vijand eraf bijt, snappen wij dit wel.

Verhaal

Sony heeft nog geen officiële plot-synopsis voor Kraven the Hunter uitgebracht, maar het plot zal waarschijnlijk draaien om Kraven die het opneemt tegen de Rhino en de Foreigner. Taylor-Johnson teasede de veranderingen die hij in het personage zal aanbrengen en noemde zijn versie van Kraven ‘een dierenliefhebber’ en ‘een beschermer van de natuurlijke wereld’. Iets wat we terug zien in de trailer, waarin er wordt afgevraagd of Kraven niet ineens met de dieren zou kunnen communiceren.

Cast

Naast Taylor-Johnson en Crowe zijn de andere rollen voor: Ariana DeBose als het voodoo-personage Calypso, Fred Hechinger als broer Dmitri Smerdyakov / Chameleon, Alessandro Nivola als Rhino en Christopher Abbott als de hoofdschurk.

De Marvel-film van Sony Pictures draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Sony Pictures deelt zieke trailer met Aaron Taylor-Johnson als Kraven the Hunter
Sluiten