Kok schotelt klanten per ongeluk dierenvoer voor in restaurant

Redactie 1 sep 2018 Entertainment

We hopen dat je niks aan het eten bent terwijl je dit leest en anders alvast onze excuses. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben. Als je zelf hebt gekookt zal het meevallen, maar je bestelde maaltijd zal stukken minder goed smaken als je dit verhaal hoort. Een kok bij een Indiaas restaurant heeft per ongeluk dierenvoer door het eten gegooid.

De klanten in restaurant Cafe Marica in Perth, Australië hebben dus etenvoer op hun bordje gehad en als ze pech hebben ook in hun mik. Ooit een blikje katten- of hondenvoer open gemaakt en effe geroken? Precies, je gaat zowat over je nek, van de geur alleen al. Het heet niet voor niks dierenvoeding.

Het zou een hele zieke grap kunnen zijn van de kok, maar dat betwijfelen we. Volgens de woordvoerder van het restaurant kon de kok namelijk de Engelse etiketten niet goed genoeg lezen. De voedsel en wareninspectie ontdekte uiteindelijk zo’n 15 kilogram aan dierenvoeding. Het restaurant heeft ondertussen al 14.000 Australische dollars aan boetes en kosten voor de rechtszaak. Bizar verhaal.

Foto: Facebook.

Reageer op artikel:
Kok schotelt klanten per ongeluk dierenvoer voor in restaurant
Sluiten