KLM introduceert hun limited edition Jet Legs-trainingsbroeken

De fans die geen genoeg kunnen krijgen van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij kunnen nu hun waardering laten blijken via heuse merche, want KLM komt met een eigen trainingsbroek.  Daarmee zet KLM in navolging van onder andere FEBO en Lidl vol in op fashionmarketing. Ze noemen ‘m overigens de Jet Legs trainingsbroek. Prima woordgrapje.

Onlangs liet KLM onderzoek doen naar de kledingkeuze tijdens het vliegen onder 1100 Nederlandse, Duitse, Britse en Noorse passagiers. Meer dan de helft (54 procent) vindt comfort het belangrijkste als ze op vakantie of zakenreis gaan.

De ‘trainingsbroek’ wordt nog niet echt gezien als een go-to reisoutfit. Bijna 50 procent van deelnemers aan het onderzoek krijgt het niet warm van sportkleding tijdens het vliegen. Maar wanneer de trainingsbroek modieus gedragen kan worden, is 44 procent van deze groep wél bereid om deze aan te trekken.

KLM

Fred van Leer

Voor de Nederlandse markt werd stylist en tv-presentator Fred van Leer naar voren geroepen om er een mooi kledingstuk van te maken. Fred: “Comfort en mode gaan vaak niet hand in hand. Niet in alledaagse outfits, maar al helemaal niet tijdens het reizen. En wie wil er nou niet strak uitzien in het vliegtuig en dat complimentje van je medereiziger scoren? Ik shopte speciaal voor KLM een look bij elkaar waarbij ik de Jet Legs en een aantal andere favoriete items combineerde.” Fred’s creatie is vanaf vandaag te vinden op zijn Instagramkanaal en die op van KLM. Voor zo’n broekkie betaal je 40 piek.

https://www.instagram.com/p/B4J8GhBguum/

Gerecycled

Er zullen in totaal 5.000 stuks verkrijgbaar zijn. De comfortabele, blauwe broek is gemaakt van gerecycled polyester en elastaan. Ook de verpakking van de Jet Legs is gemaakt van gerecycled plastic. Dat is helemaal goed, want tegenwoordig wordt de broek van je reet getrokken als ‘ie niet duurzaam genoeg is. Interese? Je kunt ‘m hier halen.

KLM
Reageer op artikel:
KLM introduceert hun limited edition Jet Legs-trainingsbroeken
Sluiten