Dit is de heerlijke lingerielijn van Kim Feenstra in samenwerking met Christine le Duc

Een paar weken geleden schreven wij al dat onze all time favorite Kim Feenstra het nieuwe gezicht is van Christine le Duc. Maar onze Kim werkt louter in de overtreffende trap en dus komt ze bij Christine ook met haar eigen lijn. Die willen we je graag laten zien. 

Mocht je net uit een coma van een paar jaar zijn ontwaakt: Christine le Duc is het bedrijf dat is gespecialiseerd in het vervaardigen van sexy lingerie. Daar komt nu nog eens een extra collectie van hoog niveau bij, want Kim heeft zich hier hoogstpersoonlijk mee bemoeid. In totaal bestaat de collectie uit 11 items van fraaie lingeriesetjes, body’s & nightwear. Hier wil jij je vriendin de slaapkamer mee zien betreden, geloof ons.

Kim

De oplettende kijker had kunnen weten dat de shoot laatst nog lang niet alles was. Onze All Time Favorite deelde eind november namelijk dat er meer aan kwam en laten wij nou toevallig geïnformeerd zijn wat dit voor spannends is. Kim is van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van de setjes. Uiteraard heeft zij de setjes zelf ook even aangetrokken en is zij gehuld in deze niemendalletjes door het centrum van Amsterdam geparadeerd. Mocht jij nou niet de geluksvogel zijn die haar toevallig tegenkwam op Museumplein, wees niet getreurd. Er is een fantastische fotograaf achter haan aangesjokt en hij heeft de nodige fraaie platen geschoten.

Foto: Jasper Suyk

Eerbetoon

Wij weten natuurlijk al langer dat Kim naast een betoverend uiterlijk een bijzonder mooi innerlijk heeft. Door middel van deze collectie lukt het haar dit ook weer uit te dragen. Ondanks dat jij het misschien ziet als een sexy stuk kant, schuilt er een diepere betekenis achter, een eerbetoon aan zelfbepaling en innerlijke kracht en een uitnodiging aan alle vrouwen om hun eigen pad van kracht en sensuele vrijheid te bewandelen.

Foto: Jasper Suyk

Inspireren

Met de collectie hopen Christine en Kim vrouwen te stimuleren hun schoonheid te omarmen, hun sensuele kant te ontdekken en aan te moedigen hun vrouwelijkheid uit te dragen. Kim zegt er zelf het volgende over: “I hope your will wear this with pride. ​I know you’re going to look amazing in this piece.​ Because you’re art. A true masterpiece. Own it. With incredible love, Kim.”

Perfect cadeau

Dit is zoals je natuurlijk zelf ook wel in kan vullen het perfecte cadeau voor je vriendin, chick, wederhelft of  scharrel. Niet alleen een mooi cadeau, jij gaat er zelf ook de vruchten van plukken. Maar, de mooie boodschap en warme persoonlijke woorden zorgen voor een bom aan zelfvertrouwen en de tijd en gelegenheid om even na te denken over vrouwelijkheid en passie. We kunnen wel spreken over een serieuze win-winsituatie dus. Weinig reden om te wachten, de setjes gaan vandaag live. Iemand verrassen of tippen? Je kunt de collectie aanschaffen via de website van Christine le Duc. Kies wat moois uit!

Foto’s: Jasper Suyk

In samenwerking met Christine le Duc

Reageer op artikel:
Dit is de heerlijke lingerielijn van Kim Feenstra in samenwerking met Christine le Duc
Sluiten