Kijk je ogen uit met deze krankzinnige Rolls-Royce 6×6

Redactie 24 dec 2017 Machines

Hier op de redactie van FHM, houden we wel een enorm 6×6 beest. Of het nu om een stoom aangedreven Loco Hauk Jeep, een Mercedes off-road camper of een brute truck met zelfs acht banden; meer wielen zijn nooit een probleem. Regeer je over een klein koninkrijk in het Midden-Oosten? Dan is dit is je nieuwe rijtuig.

Toen we de oogverblindende Rolls-Royce concept van de Indiase ontwerper Vivek zagen, vielen onze kaken op de vloer. De eerste beelden die te zien zijn, is zonder twijfel van totale gekte. Het laat een Rolls-Royce Wraith-silhouet zien dat is veranderd in een 6×6-monster dat niks uit de weg gaat. Enorme wielen en een langgerekte daklijn laten ons watertanden, maar de waarheid is dat dit brute beest nooit het daglicht als een productiemodel zal zien.

Maar je weet het nooit. Rolls-Royce heeft onlangs gezegd dat het geïnteresseerd is in het maken van meer unieke auto’s zoals de Sweptail. Deze concept schetsen zouden wel een miljardair of twee op een idee kunnen brengen. We hebben in de lange geschiedenis van onze website de meest gewaagde, brute en ondenkbare creaties voorbij zien komen. Dus voor het geval dat sommige waanzinnig rijke oligarchen dit lezen. Laat maar bouwen. Is toch lachen.

Foto’s: Vivek

 

Maxim

Reageer op artikel:
Kijk je ogen uit met deze krankzinnige Rolls-Royce 6×6
Sluiten