KFC gaat thuisbezorgen in Nederland

Feest in de mannelijke huizes des vaderlands, want zojuist is bekend geworden dat na McDonald’s nu ook KFC gaat thuisbezorgen! Dat vinden we reden voor een feestje, want als we ergens blij van worden dan is het wel van een bucket KFC hot wings.

Dat je anus de volgende ochtend stukjes glas naar buiten probeert te duwen nemen we maar voor lief. Dát we dat voor lief nemen zegt eigenlijk genoeg over de liefhebberij van de kippenvleugels. Het is zo lekker, dat je de verschroeide bips op de koop toeneemt.

Om ook kip aan huis te bezorgen heeft Kentucky Fried Chicken de handen ineengeslagen met Thuisbezorgd.nl. De mensen uit Den Haag mogen het spits afbijten, want in de hofstad kan vanaf vandaag KFC worden besteld. Amsterdam zal over enkele weken volgen, waarna mogelijk nog andere steden zullen volgen.

‘Er is al lange tijd veel vraag naar KFC. We kijken uit naar onze samenwerking met KFC’, meldt Thuisbezorgd.nl. Wij kijken in elk geval uit naar een avondje KFC op de bank. Wij zijn alvast vochtig toiletpapier inkopen. Om te zorgen dat KFC nu definitief in je hoofd zit, zodat je het in de komende 48 uur móét halen, hieronder nog wat foto’s van gefrituurde kip. En anders kunnen deze KFC-geurkaarsen je vast wel bekoren.

KFC thuisbezorgen
KFC thuisbezorgen
KFC thuisbezorgen
KFC thuisbezorgen

 

KFC thuisbezorgen

 

 

Reageer op artikel:
KFC gaat thuisbezorgen in Nederland
Sluiten