Kevin Hart en crew plegen een overal op spectaculaire hoogte in Netflix’s Lift

Laten we een duik nemen in de opwindende wereld van Lift, de komende actiekomedie-overvalfilm die 12 januari 2024 op Netflix zal verschijnen. In dit spannende filmische avontuur leidt Kevin Hart een eclectische, met sterren bezaaide crew op een gedurfde overval in de lucht. Als je een fan bent van action-packed scenes en een ensemblecast, dan wil je deze niet missen!

Het betreft een overval ter waarde van 500 miljoen dollar in de lucht, die te mooi is om te laten liggen. In de officiële trailer van de komende actiekomedie Lift verzamelt Hart een team vol sterren om hem te helpen het goud te verplaatsen.

Cast om van te smullen

De cast voor deze overvalfilm is ronduit geweldig. Naast Kevin Hart bestaat de Lift overvalcrew uit Gugu Mbatha-Raw, Billy Magnusen, Jacob Batalon, Úrsul Corberó, Jean Reno, Burn Gorman, Sam Worthington en Paul Anderson. Je hebt comedy, actie en drama allemaal één pakket.

Goede chemie

In de trailer zie je het personage van Kevin hart elk lid van de overvalcrew rekruteren en het is duidelijk dat ze allemaal hun unieke vaardigheden en persoonlijkheden hebben. Elk lid brengt zijn speciale talenten met zich mee en de ze chemie tussen deze acteurs is voelbaar. Op het scherm kun je duidelijk zien dat ze het naar hun zin hebben.

Perfecte mix

Late we het nu over de overval zelf hebben. Ze stelen niet zomaar iets, ze gaan natuurlijk voor iets dat echt waardevol is. De trailer toont actie waarbij veel op het spel staat, spannende momenten en enkele hilarische oneliners van Kevin Hart. Het is de perfecte mix van adrenaline en lachen.

Overval in de lucht!

Het concept van een overval in een vliegtuig voegt een unieke draai aan het genre toe. We hebben overvallen gezien in banken, casino’s en musea, maar in de lucht? Dat is een geheel nieuw niveau. De trailer geeft ons een glimp van intense actiescènes, van vechtpartijen in de lucht tot gewaagde stunts, die allemaal plaatsvinden binnen de grenzen van een vliegtuig.

Wat de releasedatum betreft hoeven we niet al te lang te wachten. Lift verschijnt op 12 januari 2024 op Netflix. Het is de perfecte manier om het nieuwe jaar knallend te beginnen!

Reageer op artikel:
Kevin Hart en crew plegen een overal op spectaculaire hoogte in Netflix’s Lift
Sluiten