Keanu Reeves ondergaat onherkenbare transformatie voor nieuwe rol

redactie 6 Aug 2019 Entertainment

Keanu Reeves is een koning in acteren. Dat bewijst hij in verschillende films, zoals The Matrix en John Wick. Voor deze rollen doet hij flink zijn best om zich zo goed mogelijk in te kunnen leven in het personage. Zo volgde hij voor John Wick een sick trainingsschema. Allemaal om die topprestatie neer te zetten. In een nieuwe film als vervolg van twee eerdere films zien we Keanu op een hele andere manier. We hebben het over de film: Bill & Ted.

Bill & Ted

Herken je deze namen? Zo niet, dan ben je waarschijnlijk jonger dan dertig jaar. De eerste film van Bill & Ted verscheen in 1989, dat was Bill & Ted’s Excellent Adventure. Het vervolg hierop, Bill & Ted’s Bogus Journey, kwam twee jaar later uit. Het zijn Amerikaanse komedies die geen kijkcijfer kanonnen waren, maar wel echte cult hits werden. Het gaat over de scholieren Bill en Ted die maar geïnteresseerd zijn in één ding: hun eigen rockgroep The Wyld Stallyns. Ze zijn verder niet echt heel slim, dus ze staan op het punt te zakken voor hun geschiedenisexamen. Om toch te slagen moeten ze een tien halen voor hun geschiedenisproject. Gelukkig komt Rufus, een man uit de toekomst, hen te hulp.

Keanu’s transformatie

Keanu speelt in de film de rol van Ted. Voor de fans is het fantastisch om de acteur weer terug te zien in zijn oude rol, maar het zal toch moeilijk zijn hem te herkennen. De 51-jarige eindbaas is gespot in New Orleans met een look die we nog niet eerder bij hem gezien hebben. Zijn lange lokken zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor een opscheertje en een flinke mat in zijn nek. En daarbij heeft hij ook nog eens een flinke baard aan z’n kin hangen.

Première

Op 21 augustus 2020 gaat de film  Bill & Ted Face the Music in première. Natuurlijk met Keanu Reeves en Alex Winter als duo.

 

Reageer op artikel:
Keanu Reeves ondergaat onherkenbare transformatie voor nieuwe rol
Sluiten