Keanu Reeves is andermaal de sympathieke held van de dag

redactie 28 mrt 2019 Entertainment

Keanu Reeves is misschien wel een van de meest sympathieke celebrities in Hollywood. Ondanks zijn successen als acteur, is hij hoe we dat op zijn Hollands zeggen, gewoon normaal gebleven. Tijdens een vlucht moest het vliegtuig een noodlanding maken. Hierdoor was hij met vele andere passagiers gestrand. Waar veel verwende Hollywood-acteurs een dure oplossing zouden zoeken, bleef Keanu nuchter: hij nam namelijk gewoon de bus. 

De acteur uit de John Wick franchise, lijkt misschien gewelddadig. Niets is minder waar in zijn privéleven. Vooral met zijn achtergrond, waarbij hij in zijn jongere jaren een dakloos bestaan had, is het fascinerend hoe Keanu op dit moment zijn leven leidt als succesvolle bekendheid. Net als in het recentelijke nieuws, is het voor the chosen one Neo, niet vreemd van een ritje nemen in het openbaar vervoer. Zie de tweet hieronder.


Zo raakte hij gestrand tijdens een vlucht van San Francisco naar Los Angeles. Door een complicatie moest het vliegtuig een noodlanding maken in California. Zonder erbij na te denken, verzamelde Keanu een groep mensen om de reis te vervolgen met de bus. Ondanks dat te rit nog uren zou duren met de bus, ging de 54 jarige Speed acteur, net als de rest gewoon mee. Eventjes met hem op de foto? Doet hij niet moeilijk over. Hieronder check je wat beelden verzameld van deze dag:

Reageer op artikel:
Keanu Reeves is andermaal de sympathieke held van de dag
Sluiten