Keanu Reeves shined weer als een malle in nieuwe misdaadfilm Siberia

Redactie 11 jun 2018 Entertainment

Als je deze man ziet, wordt je vast onlosmakelijk verbonden aan John Wick. Helemaal niet erg, want daar is Keanu ook op zijn allerbest. John Wick: Parabellum duurt nog wel even. Siberia is meer dan een mooi tussendoortje.

In deze misdaadfilm speelt Keanu Reeves de Amerikaanse diamantenhandelaar Lucas Hill. Een partner van hem is vermist geraakt tijdens een reis naar Siberië. Dit voelt niet lekker en hij besluit op onderzoek te gaan. Hij komt er al snel achter dat er weinig klopt aan de plotselinge verdwijning van zijn kameraad. Uiteindelijk komt Lucas bij de Russische mafia terecht. Vooral met deze maffia wil je niet fokken.

Afwisseling

Waar Keanu goed mee is, is wapens. Lekker bruut zijn en zo kijken met een wat-moet-je-attitude. Heerlijk voor op het grote scherm op een rooie stoel in de bios. In Siberia is de acteur van John Wick ook meedogenloos, maar het heeft allemaal iets meer weg van een romantische actiefilm. Het is geen constant bruut actiewerk. Dat is helemaal niet erg. Wat anders is ook een keer fijn voor de afwisseling, toch?

Nederland?

Siberia verschijnt op 13 juli in de Amerikaanse bioscopen. Dat is al bijna. Helaas is er nog niets bekend gemaakt dat we deze dikke ass kickende film bij ons in de bioscoop kunnen zien. Ze zullen ons toch niet overslaan? We gaan het zien. Het is in ieder geval een mooi tussenfilm voor de John Wick-serie.

Reageer op artikel:
Keanu Reeves shined weer als een malle in nieuwe misdaadfilm Siberia
Sluiten