Keanu Reeves showt zijn indrukwekkende collectie motoren

redactie 16 apr 2019 Entertainment

Keanu Reeves is overduidelijk een van de meest vriendelijke acteurs ter wereld. Ondanks dat zijn persoonlijk leven niet altijd over rolletjes liep is hij altijd zijn sympathieke zelf gebleven. Zo geeft hij veel van zijn vorstelijke salaris aan goede doelen, maar gelukkig heeft hij ook nog tijd om zichzelf te verwennen. Keanu is namelijk eigenaar van een motorwinkel genaamd ARCH Motorcycle. In deze video van GQ neemt hij je langs zijn collectie motorfietsen.

Je ziet onder andere de motoren die Keanu gebruikte in John Wick en The Matrix voorbijkomen. Keanu Reeves is dan ook al jarenlang liefhebber. Zo vertelt hij vol passie over de tripjes die hij maakt op de weg en op het circuit. Een aantal van zijn favoriete modellen zijn de 1927 Brough Superior, 1955 Vincent Black Shadow en een aantal MotoGP superbikes.

ARCH Motorcycle

In 2007 gaf hij zijn passie extra gestalte door het creëren van ARCH Motorcycle. Dit is een motorfabrikant die prestaties combineert met op maat gemaakte tweewielers. In de video vertelt hij ook over wat zijn visie met dit bedrijf is en laat hij zien wat het bedrijf allemaal produceert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARCH Motorcycle (@archmotorcycle) on

Reageer op artikel:
Keanu Reeves showt zijn indrukwekkende collectie motoren
Sluiten