Een blik in Kanye West’s minimalistische appartementje

redactie 15 Jun 2019 Entertainment

Hij is misschien wel de bekendste Late Night show host in Amerika. David Letterman staat bekend om zijn komische interviews en zijn duidelijke standpunten. In de Netflix serie My Next Guest Needs No Introduction, krijgen we een zeldzame kijk in Kanye West zijn minimalistisch ingerichte appartementje.

Of het nu politiek of entertainment gerelateerd is, bij David Letterman krijg je het altijd recht voor zijn raap. Menig groot artiest heeft bij hem op de bank gezeten voor een interview. Toch heeft hij het stokje al jaren geleden overgedragen aan Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon en Conan O’Brian. Letterman heeft sinds enkele jaren een nieuwe show op Netflix. Hierin doet hij hetzelfde als vroeger: interviewen. Maar dan met een iets persoonlijker tintje.

Op visite bij Kanye

Zijn meest recente gast was Kanye West, die in het interview met David Letterman een wel heel bijzondere kant laat zien. Cultuur, intelligentie, soms wat bizarre keuze van kleurloze interieur. Klinkt wat lastig combineren, maar Kanye lukt het. Maar wat het meest opvalt is dat Kanye regelmatig grijnst. De wonderen zijn de wereld nog niet uit blijkbaar. Check de video van My Next Guest Needs No Introduction, met Kanye West.

Reageer op artikel:
Een blik in Kanye West’s minimalistische appartementje
Sluiten