Win 1000 euro met het kampioenschap frikandellen eten

redactie 26 Sep 2019 Entertainment

Ben jij zo dol op de bruine frituurstaaf dat je er wel honderd op kan? Dan hebben we goed nieuws, want in het Belgische Gent wordt het kampioenschap frikandellen eten georganiseerd. De winnaar gaat naar huis met een bedrag van 1000 euro en hoogstwaarschijnlijk een beetje diabetes.

De prijs

Het inleggeld bedraagt een tientje, dus je geld haal je er sowieso wel uit. Mocht je het ook nog voor elkaar krijgen te winnen dan val je goed in de prijzen met de onoverkomelijke portie buikpijn. Het evenement zal plaatsvinden op 4 april, dus je hebt nog even de tijd om je zelf goed voor te bereiden. Mocht je de hoofdprijs binnenhalen dan hangt er nog wel één voorwaarde aan. In het uur na de wedstrijd mag er niet gekost worden en geen gebruik mogen gemaakt van de plee. Dus houdt dat even goed in gedachten!

We hebben eerder al eens een paar goede redenen gegeven waarom je een frikandel moet eten en ook hebben we alle ovenfrikandellen al eens voor je getest. Maar de voorbereiding is pas echt het halve werk als je de grootmeester hoort vertellen over zijn geheim. Even de aandacht erbij en focus op het verhaal van de enige echte wereldkampioen frikandellen eten.

Reageer op artikel:
Win 1000 euro met het kampioenschap frikandellen eten
Sluiten