De eerste Jurassic World: Fallen Kingdom trailer smaakt naar meer

Redactie 8 dec 2017 Entertainment

We hebben al een oneindig lange tijd op de eerste trailer van de nieuwe film in de beroemde dino franchise moeten wachten. Na de vele teaser beelden is de spanning tot een prehistorisch hoogtepunt gekomen en wordt ons geduld eindelijk beloond. De eerste volledige trailer is van Jurassic World: Fallen Kingdom is uit!

Eerder zagen we al Chris Pratt als Owen Brady met een baby raptor, die alles weg had van zijn voormalige protegé. Wederom staat Brady oog in oog met zijn oude maatje Blue. Owen en Claire komen met een leger aan reddingswerkers met kooien en schietgrage beveiligers terug op het vervallen eiland, om Blue en de andere dinosaurussen te redden van een uitbarstende vulkaan. Zal het bloeddorstige reptiel zijn voormalig trainer nog herinneren als ze elkaars paden kruisen in de oeroude jungle?

Good old Jeff Goldblum keert terug als Ian Malcolm en strijdt in de bureaucratische wirwar voor de rechten van de prehistorische reuzen op het eiland. Samen met het reddingsteam, probeert hij de dino’s van een tweede uitsterving te redden. Fallen Kingdom zal nog tot juni op zich laten wachten voordat het op het witte doek te zien is, maar er zullen ongetwijfeld nog veel meer trailers komen. We kunnen niet wachten om meer te zien de volgende kaskraker in de beroemde Steven Spielberg filmreeks.

Reageer op artikel:
De eerste Jurassic World: Fallen Kingdom trailer smaakt naar meer
Sluiten