Gaat de Harry Potter-versie van Pokémon GO er echt komen?!

redactie 18 jul 2016 Entertainment

Natuurlijk heb je al gehoord van Pokémon GO en hoogstwaarschijnlijk ben je er net als de rest van de wereld compleet verslaafd aan. Ongelukken, ruzies, chaos, verwarring, maar ook intens geluk zijn het gevolg van deze geniale app. Net nu we dachten dat het niet leuker en bizarder kon, stromen de geruchten van een Harry Potter-versie van Pokémon GO echter het wereldwijde web binnen. HOE VET ZO DAT ZIJN!

Zie je het al voor je? Het werkt gewoon hetzelfde als de Pokémon-versie, maar in plaats van de zoektocht naar Pokémon, ga je op jacht naar magische wezens. Hoe meer je er vangt, hoe meer toverspreuken je kunt doen. En met die toverspreuken kun je het op bepaalde magic spots (in plaats van gyms) tegen andere ‘tovenaars’ die in je omgeving wonen. Wereldwijd multiplayen in de echte wereld. Amazing, right?!

Er zijn helaas nog geen concrete plannen voor een Harry Potter-app, maar er wordt al massaal over gedebatteerd en het idee gaat helemaal viral op Twitter. Het lijkt een kwestie van tijd voor een softwareontwikkelaar met dit geweldige idee aan de slag gaat. Laat maar komen die app!

Reageer op artikel:
Gaat de Harry Potter-versie van Pokémon GO er echt komen?!
Sluiten