Jij gaat deze zomer met je vriendin naar Thailand

Redactie 12 mrt 2017 Entertainment

Steeds meer vakantiegangers weten Thailand te vinden. Het Aziatische land trekt vooral veel backpackers die op zoek zijn naar zich zelf en mentale verlossing proberen te vinden. Lekker fullmoonen is zeer populair onder de rugzaktoeristen, net als een ritje op een kreupele olifant.

Mocht je geen zin hebben om door de jungle heen te banjeren terwijl je de insecten wegslaat, dan kun je er altijd nog voor kiezen om is even goed tot rust te komen in een allesvoorzienend resort waar je op je wenken wordt bediend. Het lijkt ons daarom een goed idee als jij je dame eens meeneemt naar dit oogverblindende resort waar je compleet kunt genieten van elkaar en van de natuur.

Keemala, zoals dit resort heet, ligt op het eiland Phuket wat we vooral kennen van de shemales en bejaarde sekstoeristen. Gelukkig heeft dit stukje Thailand dus ook dit prachtige plekje waar je huisjes kunt boeken in de vorm van boomhutten, vogelnestjes of zeer degelijke optrekjes.

Je hebt natuurlijk ook de beschikking over een zwembad, wellness-faciliteiten, massagesalons en gigantische lounges waar je wel een uiltje kun knappen. Het is geen all-inclusive vreetschuur die je langs de Turkse Costa’s treft, maar je kunt erop rekenen dat de keuken van geweldige kwaliteit is die jou verrast met heerlijke hapjes die je niet in de Allerhande tegenkomt. Maak je vriendin gelukkig en boek meteen!

Keemala Resortgewoonvoorhem.nl

Reageer op artikel:
Jij gaat deze zomer met je vriendin naar Thailand
Sluiten