Je vrouw modder laten happen voor 10 kratten bier

Redactie 10 okt 2017 Entertainment

Dat de Amerikanen, om het zacht uit te drukken, een beetje anders zijn dat weten we allemaal wel. In Virginia hebben ze alleen wel een heel erg vreemde sport uit de hoge hoed getoverd. Tijdens het North American Wife Carrying Championship, de naam zegt het al, is het de bedoeling om je vrouw op je rug over een survivalbaan van 250 meter mee te sleuren.

De vrouwen hangen met het hoofd naar beneden en de benen klemmend om het hoofd van hun krachtpatsers. Met obstakels als boomstammen en modderpoelen zijn in deze houding hoofdbulten en klonten modder in de bakkes geen ongewone verschijning. Ach, er zijn altijd nog andere openingen te bedenken waar een modderklont nog vervelender is.

En waar doen deze tientallen stellen nou al deze moeite voor? Tien kratten bier en een kleine geldprijs! Waar bier allemaal wel niet goed voor is hé. Het idee is ontstaan in Finland, waar mannen dit als een trail moesten doen om te bewijzen dat ze in dienst van een krijgsman mochten treden. Wanneer komt dit naar Nederland? Tien kratten bier jongens! Zie jij je al gaan met je vrouwtje op de rug?

AD.nl

Reageer op artikel:
Je vrouw modder laten happen voor 10 kratten bier
Sluiten